Bild: «Ολυμπιακός, Λιόν ή Λατινική Αμερική ο επόμενος σταθμός του Μπορέ»

Με τον Ολυμπιακό αλλά και τη Λιόν όπως και ομάδες από τη Λατινική Αμερική εμπλέκει τον Μπορέ δημοσίευμα της Bild.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Ραφαέλ Σάντος Μπορέ αναλύει άρθρο της γερμανικής Bild.

Σύμφωνα με τους Γερμανούς, ο 27χρονος Μπορέ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Άιντραχτ έως το 2025, θέλει και του επιτρέπεται να φύγει από την ομάδα της Φρανκφούρτης, η οποία, σύμφωνα με ένα νέο δημοσίευμα, της Bild, έχει λάβει, πλέον, τέσσερις προσφορές για τον Κολομβιανό επιθετικό. Από Ευρώπη και Νότια Αμερική.

«Στην Ελλάδα», τονίζεται, «είναι στη λίστα του Ολυμπιακού, ενώ η κορυφαία γαλλική ομάδα, Λιόν, θα ήθελε επίσης να υπογράψει τον Κολομβιανό.

Στη Βραζιλία, η Βάσκο ντα Γκάμα κοιτάει τον Μπορέ και οι Τίγρες (Μεξικό) και Ρίβερ Πλέιτ (Αργεντινή) τον τσεκάρουν ήδη από τον χειμώνα».

Κλείνοντας, η Bild αναρωτιέται τι θα επιλέξει ο παίκτης: «Θα μείνει στην Ευρώπη με την προοπτική να παίξει στο Europa με τον Ολυμπιακό ή ίσως και να παίξει ξανά στο Champions League; Ή τον δελεάζει μια πιθανή επιστροφή στη Λατινική Αμερική, προκειμένου να είναι κοντά στην πατρίδα του;»

Και σημειώνεται στο δημοσίευμα: «Δεν είναι εύκολη απόφαση για τον Μπορέ, ειδικά από τη στιγμή, που η σύζυγός του, Ana Caicedo, περιμένει το δεύτερο παιδί τους. Σύντομα, όμως, πρέπει να αποφασίσει».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα