Ολυμπιακός: Επιβράβευση σε Τσιμίκα με νέο συμβόλαιο

Νέο συμβόλαιο με βελτιωμένες αποδοχές ετοιμάζουν οι Πειραιώτες στον Έλληνα μπακ. 

Όπως σας είχε γράψει το ΦΩΣ και το fosonline.gr, ήταν ειλημμένη απόφαση από το Σεπτέμβρη η αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Κώστα Τσιμίκα στον Ολυμπιακό, ως δείγμα επιβράβευσης της παρουσίας του με την φανέλα της ομάδας.

Η ΠΑΕ έχει αποδείξει πολλάκις ότι όσοι μοχθούν και καταθέτουν την ψυχή τους ανταμείβονται και ο νεαρός αριστερός μπακ δεν υπήρχε περίπτωση να αποτελέσει εξαίρεση.

Το νέο συμβόλαιο του Έλληνα ποδοσφαιριστή θα έχει οικονομικές καλύτερες απολαβές. Σε γενικές γραμμές αναγνωρίστηκε από πλευράς Ολυμπιακού η συνολική εικόνα του και τα κατορθώματά του έως τώρα από το ξεκίνημα της σεζόν.

Μην ξεχνάμε ότι κανένας δεν περίμενε πέρσι τέτοια εποχή ότι ο Τσιμίκας θα γύριζε στον Ολυμπιακό. Άλλωστε το καλοκαίρι του 2017 δεν συμμετείχε στην προετοιμασία. Η πορεία του όμως με τη φανέλα της Βίλεμ υποχρέωσε τους «ερυθρόλευκους» να δουν με διαφορετικό μάτι την περίπτωσή του και με τη σύμφωνη γνώμη του Μαρτίνς ξαναέπιασε λιμάνι.

Ο Τσιμίκας επομένως επιβραβεύεται με νέο συμβόλαιο και ο Πέδρο Μαρτίνς από την πλευρά του ελπίζει να τον καμαρώσει στα παιχνίδια της Εθνικής μας με Ουγγαρία και Φινλανδία.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα