Ολυμπιακός: Μεγάλη πίεση του Ορτέγκα στη Βελέζ

Ο Φρανσίσκο Ορτέγκα το έχει πάρει πάνω του και πιέζει τη Βελέζ προκειμένου να τα βρει με τον Ολυμπιακό και να έρθει στην Ελλάδα.

Οι διαπραγματεύσεις για τον Φρανσίσκο Ορτέγκα είναι σε εξέλιξη, ενώ την ίδια ώρα ο προπονητής της ομάδας του τον έχει στην αποστολή για το παιχνίδι με τη Μπαράκας Σεντράλ που θα διεξαχθεί τα ξημερώματα.

Η Βελέζ μπορεί να του κάνει δύσκολη τη ζωή και να μην έχει ανάψει ακόμα το πράσινο φως για να φύγει ο παίκτης για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, όμως και ο ίδιος δεν κάνει βήμα πίσω. Είναι ο μεγάλος σύμμαχος της ομάδας του Πειραιά και αυτός που ασκεί πίεση στην ομάδα του για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.

Ο παίκτης έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να παίξει τα ξημερώματα στο ματς με τη Μπαράκας και οι πληροφορίες που έρχονται από την Αργεντινή αναφέρουν πως και ο προπονητής της Βελέζ δύσκολα θα τον βάλει.

Τα Μέσα στην πατρίδα του 24χρονου μπακ αναφέρουν ότι έγινε νέα πρόταση από τον Ολυμπιακό ύψους 4 εκατ. ευρώ. Η Βελέζ, ωστόσο ακόμα και σε αυτή φέρνει αντιρρήσεις και θέλει 4,5 εκατ. ευρώ. Η εκτίμηση που γίνεται από την Αργεντινή είναι πως πρόκειται για μικρή διαφορά, η οποία θα καλυφθεί και ο παίκτης θα έρθει στην Ελλάδα αργά ή γρήγορα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα