Ο Ολυμπιακός, ο Μπορέ, η Κρουζ Αζούλ και τα 10εκατ. ευρώ της Άιντραχτ

Τι αναφέρουν στο Μεξικό για τον Ράφαελ Μπορέ που αρέσει στον Ολυμπιακό (κι όχι μόνο) και για τον οποίο κινείται η Κρουζ Αζούλ.

Ο Ράφαελ Μπορέ για να έρθει στην Ελλάδα θα πρέπει να γίνει η υπέρβαση της... υπέρβασης! Ο Κολομβιανός επιθετικός παραχωρείται από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ο Αντόνιο Κορδόν και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα τον ήθελαν στο λιμάνι, όμως, η πραγματικότητα είναι ότι πρόκειται για μία πολύ «αλμυρή» περίπτωση.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι όποτε «ενοχλήθηκε» η Άιντραχτ από οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο, η απάντηση που έδινε ήταν ότι τον πουλάει με 10 εκατομμύρια ευρώ και το πολύ-πολύ να πέσει στα 9!

Πρόκειται για χρήματα που δύσκολα θα τα έδινε μία ελληνική ομάδα. Συν τοις άλλοις παίζουν ρόλο και τα αγωνιστικά «θέλω» του ίδιου του ποδοσφαιριστή, ο οποίος θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη, αλλά σε ένα καλό πρωτάθλημα.

Μάλιστα, η μεξικανική έκδοση του «ESPN αποκάλυψε ότι η Κρουζ Αζούλ έχει κάνει ένα δυναμικό μπάσιμο, αλλά ο Κολομβιανός εξήγησε στους Μεξικάνους ότι τον ενδιαφέρει να βρει ομάδα σε μία κορυφαία λίγκα στη «Γηραιά Ήπειρο».

Στην Φρανκφούρτη εκτιμούσαν ότι ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να παρακολουθεί διακριτικά την περίπτωσή του, επισημαίνοντας φυσικά τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα