Επιβεβαίωση του ενδιαφέροντος της Νιουκάστλ για τον Καμαρά

Άνθρωπος της αγγλικής ομάδας βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για να δει στο παιχνίδι με την ΑΕΚ τον Αφρικανό άσο των «ερυθρολεύκων».

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Μαντί Καμαρά θα απασχολήσει κόσμο και κοσμάκη έως το τέλος της σεζόν. Έχουν ανοίξει «φάκελο» ήδη η Μίλαν, η Άιντραχτ, η Στουτγκάρδη και η Νιουκάστλ.

Δεν είναι όμως μόνο αυτές που έχουν «σημαδέψει» τον Αφρικανό άσο του Ολυμπιακού. Υπάρχουν κι άλλα κλαμπ που έχουν αρχίσει να εμπλουτίζουν τη «βάση δεδομένων» τους με τις εμφανίσεις του Καμαρά τόσο με τη φανέλα των Πειραιωτών, όσο και με αυτή της Γουινέας.

Εκείνο που αξίζει να αναφερθεί ωστόσο είναι η παρουσία «κατασκόπου» της Νιούκαστλ στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Προφανώς και ο λόγος της επίσκεψής του δεν ήταν για τουριστικούς λόγους. Ήρθε στη χώρα μας για να «τσεκάρει» παίκτες. Από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ προκύπτει ότι ο Τάσος Μπακασέτας είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που παρακολουθούν οι «καρακάξες».

Στο Νησί όμως λένε ότι κατά κύριο λόγο ο Άγγλος «κατάσκοπος» ήρθε στη χώρα μας για να ξαναδεί από κοντά τον Μαντί Καμαρά. Από χθες υπάρχουν ένα σωρό ρεπορτάζ στο Νησί που επιβεβαιώνουν αυτό που ανέφερε το «ΦΩΣ» της Πέμπτης. Ότι ο σκάουτερ της Νιουκάστλ ήρθε και έφυγε με ένα σωρό σημειώσεις για τον 21χρονο Αφρικανό χαφ.

Σήμερα η εφημερίδα «Sun» στην ηλεκτρονική της έκδοση είχε εκτενή αναφορά. Και δεν είναι μόνο το συγκεκριμένο έντυπο που ασχολήθηκε με τον Καμαρά. Υπάρχουν και ΜΜΕ του Νιουκάστλ που αναφέρουν πλέον όλο και πιο συχνά το όνομα του αμυντικού μέσου από την Γουινέα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα