Super League: Έφτασε η ώρα για τα πρώτα ντέρμπι

Δύο ντέρμπι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής (17/9) για την τέταρτη αγωνιστική της Super League.

Έφτασε η ώρα για τα πρώτα ντέρμπι στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Στη Θεσσαλονίκη το τοπικό ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη, στη Νέα Φιλαδέλφεια η νταμπλούχος ΑΕΚ απέναντι στον Ολυμπιακό που είχε τρεις σερί τίτλους τα αμέσως προηγούμενα χρόνια. Δεν θα κριθεί τίποτα φυσικά, από τη στιγμή που ακόμη είναι πολύ νωρίς, ωστόσο τα αποτελέσματα αυτών των αναμετρήσεων θα μετρήσουν πολύ στον ψυχολογικά τομέα. Εννοείται και στον βαθμολογικό. Ειδικά εάν ο Ολυμπιακός νικήσει την ΑΕΚ και την αφήσει πίσω από νωρίς ή εάν ο ΠΑΟΚ επικρατήσει του Άρη και τον κρατήσει πολύ χαμηλά στον πίνακα. Στο θέμα της ψυχολογίας, ασφαλώς θα υπάρξει μεγάλη σημασία ενόψει και των πρώτων κρίσιμων ευρωπαϊκών αναμετρήσεων στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ για ΑΕΚ και Ολυμπιακό, όπως και σε αυτόν του Κόνφερενς Λιγκ για τον ΠΑΟΚ.

Όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, ασχέτως των διαβεβαιώσεων και των υποσχέσεων, δεν έχει λείψει το έντονο παρασκήνιο πριν από τα ντέρμπι. Είτε έχει να κάνει με τη διαιτησία και τους ορισμούς είτε με τις ενστάσεις της Αστυνομίας όσον αφορά στην αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης. Θα ήταν ευχής έργο να πάνε όλα καλά σε αυτές τις πρώτες κόντρες των μεγάλων, διότι ο δρόμος είναι μακρύς και δύσβατος για τον στόχο ενός πρωταθλήματος χωρίς σοβαρά παρατράγουδα.

Η τέταρτη αγωνιστική έχει ακόμη δύο αγώνες που θα γίνουν νωρίτερα σήμερα. Το μεσημέρι στην Τρίπολη ο Αστέρας θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα σε μια αναμέτρηση ομάδων με υψηλές φιλοδοξίες στη φετινή σεζόν, ενώ το απόγευμα στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» της Καισαριανής θα γίνει ένα ακόμη ντέρμπι. Αυτό των νεοφώτιστων στη μεγάλη κατηγορία. Η Κηφισιά ψάχνει βαθμούς, ο Πανσερραϊκός έχει κάνει εξαιρετικά ματς στην Αθήνα απέναντι στους μεγάλους και θα επιδιώξει να συνεχίσει το πολύ καλό ξεκίνημά του.

Το σημερινό πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:

15:00 Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα (Γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης»)

Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθηνών) Βοηθοί: Κούλα (Ξάνθης), Μωυσιάδης (Γρεβενών) Τέταρτος: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής) VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών), Σαμοΐλης (Αθηνών)

18:00 Κηφισιά – Πανσερραϊκός (Δημοτικό Στάδιο Καισαριανής)

Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας) Βοηθοί: Παπαδάκης (Ηρακλείου), Κορώνας (Πειραιά) Τέταρτος: Βεργέτης (Αρκαδίας) VAR: Ζαμπαλάς (Ηπείρου), Χριστακόγλου (Χαλκιδικής)

20:30 ΠΑΟΚ – Άρης (Γήπεδο Τούμπας)

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών) Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Απτόσογλου (Αθηνών) Τέταρτος: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) VAR: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Μωυσιάδης (Ηπείρου)

21:30 ΑΕΚ – Ολυμπιακός (Γήπεδο OPAP Arena)

Διαιτητής: Αρτούρ Σοάρες (Πορτογαλίας) Βοηθοί: Πάουλο Σοάρες, Ριμπέιρο (Πορτογαλίας) Τέταρτος: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) VAR: Μιγκέλ (Πορτογαλίας), Ψαρρής (Ζακύνθου)


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα