Άρης: Με Νταρίντα η αποστολή για Παναιτωλικό

Ανακοινώθηκε η αποστολή του Άρη για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό με τον Άκη Μάντζιο να έχει στα πλάνα του τον Νταρίντα.

Έγιναν γνωστές οι επιλογές του Άκη Μάντζιου για το παιχνίδι του Άρη με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Κανονικά στη διάθεση του Έλληνα προπονητή είναι ο Νταρίντα, ενώ εκτός έμειναν οι Ρουπ, Τζούρασεκ, Σαβέριο και Πάβισιτς.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Άρης:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό (24/09), στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (17:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Χουτεσιώτης, Montoya, Odubajo, Ferrari, Matarrita, Fabiano Leismann, Brabec, Fran Velez, Darida, Verstraete, Jean Jules Mvondo, Doukoure, Pardo, Menendez, Moberg Karlsson, Suleymanov, Loren Moron, Zamora, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Rupp, Đurasek, Saverio (τραυματίες), Pavicic, Fattore, Δεληζήσης, Αηδόνης.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα