Oλυμπιακός: Ετοιμάζεται γερό «λίφτινγκ»

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα παρατάξει με αλλαγές τον Ολυμπιακό απέναντι στην Κηφισιά

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν προλάβει να κάνουν μία προπόνηση της προκοπής για τη σημερινή μάχη με την Κηφισιά. Κι αυτό, γιατί το ματς με την Φράιμπουργκ έγινε την Πέμπτη, με αποτέλεσμα για δύο μέρες να κάνουν περισσότερο αποθεραπεία παρά προπόνηση.

Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί πλέον η κατάσταση, δεν αποκλείεται να δούμε σήμερα ένα μεγάλο «λίφτινγκ» στην ενδεκάδα σε σχέση με την ενδεκάδα που είχε παρατάξει κόντρα στην Φράιμπουργκ.

Για να μην πολυλογούμε, ο Κίνι είναι πολύ πιθανό να πάρει τη θέση του Ροντινέι και να παραμείνει αριστερά ο Ορτέγκα. Αν δεν παίξει ο Αργεντινός, τότε θα επιστρατευτεί ο Βρουσάι.

Ο Ντόη είναι υποψήφιος για να ξεκινήσει αντί του Φρέιρε, ο Ιμπόρα αντί του Έσε, ο Καρβάλιο (ή ο Αλεξανδρόπουλος) αντί του Καμαρά, οι Σολμπάκεν, Ποντένσε και Σκάρπα επίσης διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα, καθώς αναμένεται να ξεκουραστούν οι Φορτούνης και Μασούρας, ενώ ακουγόταν έντονα χθες βράδυ ότι ο Μαρτίνεθ σκέφτεται να δώσει ανάσες και στον Ελ Κααμπί.

Τότε σε αυτό το ενδεχόμενο ο Γιόβετιτς έχει τις περισσότερες πιθανότητες έναντι του Ελ Αραμπί που θυμίζουμε ότι είχε μείνει εκτός 20άδας από το ντέρμπι της Ν. Φιλαδέλφειας.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα