Ολυμπιακός-Άρης 4-1:Η κριτική των παικτών

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του Ολυμπιακού στο 4-1 με τον Άρη και ο Κώστας Φορτούνης απολαυστικός. Η κριτική των παικτών

Ο Ολυμπιακός συνέχισε πάλι με ευρεία νίκη στην έδρα του, αυτή τη φορά με 4-1 επί του Άρη. Είχε τους περισσότερους παίκτες του σε σπουδαία βραδιά, αλλά πήρε πολλά και από τις αλλαγές του. Κορυφαίος ο Φορτούνης, πολυτιμότερος ο Ελ Κααμπί.

Η κριτική των παικτών του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον αγώνα με τον Άρη

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: Αιφνιδιάστηκε στο γκολ του Άρη, δεν μπορούσε να κάνει κάτι και ήταν τυχερός στο δοκάρι.

ΡΟΝΤΙΝΕΪ: Μακριά από τα στάνταρ του στο πρώτο μέρος, ανέβηκε και βοήθησε πολύ στην επανάληψη. Είχε συμμετοχή σε φάσεις, πήρε και το πέναλτι.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΕΤΣΟΣ: Ακόμη ένα απολαυστικό παιχνίδι με σίγουρες ενέργειες και πολλές λύσεις.

ΝΙΚΟ ΦΡΕΪΡΕ: Σταθερός στις περισσότερες φάσεις, σε ένα γενικά καλό παιχνίδι με προβλήματα και αυτός στο πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης.

ΚΙΝΙ: Είχε αρκετά προβλήματα πίσω και δεν βοήθησε πολύ μπροστά. Δεν έκανε καλό ματς. Έχει ευθύνη στο γκολ του Άρη.

ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΕΣΕ: Παρά τον τραυματισμό του έπαιξε και μάλιστα πολύ καλά. Έτρεξε, άνοιγε ωραία το παιχνίδι, βοήθησε όπως κάνει πάντα.

ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ: Σε πολλά σημεία του ματς έκανε «χορταστική» εμφάνιση κυριαρχώντας στο κέντρο. Είχε κάποιες κακές πάσες και επιλογές, αλλά γενικά ήταν από τους κορυφαίους.

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Δεν μπορεί να τον σταματήσει κανείς και με τίποτα. Μέσα σε όλες τις επιθέσεις του Ολυμπιακού με τρομερές ενέργειες. Άξιζε ένα γκολ και περισσότερες ασίστ.

ΟΛΑ ΣΟΛΜΠΑΚΕΝ: Πολύ ωραίες ενέργειες στο πρώτο ημίωρο, δείχνει να μπαίνει όλο και πιο πολύ στο κλίμα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Είχε συμμετοχή στο πρέσινγκ και στο πρώτο καλό ημίωρο, όπως φυσικά και στο πρώτο γκολ.

ΑΓΙΟΥΜΠ ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ: Το γκολ πρέπει να είναι το πιο εύκολο πράγμα στη ζωή του. Ειδικά στη φάση της μιας επαφής. Ο πολυτιμότερος καθώς έβαλε τα δύο γκολ μετά το σοκ του 1-1.

ΠΕΠ ΜΠΙΕΛ: Μπήκε πολύ μέσα στο ματς πίσω από τον φορ. Εξαιρετική ενέργεια στο γκολ του Γιόβετιτς, κακή επιλογή στο τετ-α-τετ.

ΝΤΑΝΙΕΛ ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Έδωσε κλάση σε όλο το επιθετικό παιχνίδι του Ολυμπιακού και είχε μεγάλη συμμετοχή στη νίκη.

ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ ΟΡΤΕΓΚΑ: Έκανε σημαντικές παρεμβάσεις στο ματς στο διάστημα που έπαιξε. Με καίριες επεμβάσεις και ενέργεια μπροστά.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΤΟΗ: Αντικατέστησε τον Ρέτσο και δεν είχε προβλήματα.

ΣΤΕΦΑΝ ΓΙΟΒΕΤΙΤΣ: Σούπερ εμφάνιση σε μικρό χρονικό διάστημα. Το γκολ που πέτυχε ήταν δείγμα της τεράστιας ποιότητάς του. Αυτός αρχίζει τη φάση, αυτός την τελειώνει.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα