ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός: Φαβορί για ενδεκάδα ο Ποντένσε

Ο Ντανιέλ Ποντένσε είναι το φαβορί για να αγωνιστεί από την αρχή στον αποψινό αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Δεν λείπουν τα προβλήματα για τον Ολυμπιακό για την αποψινή αναμέτρηση. Από τη μία υπάρχουν σημαντικές απουσίες για την ομάδα του Πειραιά και από την άλλη ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει στο μυαλό του και το κρίσιμο παιχνίδι με την Μπάτσκα Τόπολα την ερχόμενη Πέμπτη για το Europa League.

Ο Ισπανός προπονητής δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο αποψινό παιχνίδι, αλλά δεν φαίνεται διατεθειμένος να προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον.

Ο Πασχαλάκης θα υπερασπιστεί την εστία των Πειραιωτών με τον Ροντινέι να παίζει στο δεξί άκρο της άμυνας. Στην αριστερή πλευρά αναμένεται να επανέλθει ο Ορτέγκα.

Στο κέντρο της άμυνας ο Φρέιρε θα καλύψει τη μία θέση και ο Ντόη αναμένεται να παίξει στο πλευρό του, αφού ο Ρέτσος έμεινε τελικά εκτός αποστολής. Ο Αλεξανδρόπουλος θα παίξει στα χαφ δίπλα στον Μαντί Καμαρά.

Στην επίθεση ο Ποντένσε είναι το φαβορί για να αγωνιστεί από την αρχή στον αποψινό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Μασούρας με τον Φορτούνη έχουν τον πρώτο λόγο για τις άλλες δύο θέσεις, ενώ ο Ελ Κααμπί θα ηγηθεί της επίθεσης της ομάδας του Πειραιά.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα