Ολυμπιακός: Ενδιαφέρεται για τον Μπόατενγκ σύμφωνα με τους Γερμανούς

Την περίπτωση του Ζερόμ Μπόατενγκ εξετάζει ο Ολυμπιακός για να ενισχύσει το κέντρο της άμυνάς του σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Γερμανία. 

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού τον Ιανουάριο και στο πλαίσιο αυτό φαίνεται πως στο Μεγάλο Λιμάνι εξετάζεται η περίπτωση του Ζερόμ Μπόατενγκ.

Το Sky Sport είχε αποκαλύψει πως μια Ελληνική ομάδα ενδιαφέρεται για τον πολύπειρο κεντρικό αμυντικό και σήμερα (11/10) η Γερμανική "Fussballeuropa" ήρθε να αποκαλύψει πως αυτή η ομάδα είναι ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες έχουν την δυνατότητα να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις του 35χρονου υψηλόσωμου (1.92 μ.) Γερμανού, ο οποίος είναι ελεύθερος έπειτα από τις 8 συμμετοχές που σημείωσε πέρσι με τη φανέλα της Λιόν.

Ο Μπόατενγκ, ο οποίος πέρασε μια δεκαετία στην Μπάγερν πριν από την αποχώρησή του το 2021, προπονούταν το τελευταίο διάστημα με τους Βαυαρούς, αφού ο τραυματισμός του Ματάις Ντε Λιχτ και οι αμφιβολίες για τη φυσική κατάσταση των Νταγιό Ουπαμεκανό και Μιν-Τζάε Κιμ την είχαν αφήσει χωρίς επιλογές για το κέντρο της άμυνας.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα