Το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού βάζει «φρένο» στον Καμαρά

Ο Αφρικανός έχει ξεκαθαρίσει ότι αισθάνεται καλά και έτοιμος να βοηθήσει ακόμη και από την αρχή στο ματς του «Γεντί Κουλέ», αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του έχουν τον τελευταίο λόγο. Ποιο το πιθανότερο σχήμα στα χαφ.

Κανείς στον Ρέντη και γενικότερα στον Ολυμπιακό δεν μπορεί να αμφισβητήσει την «κάψα» του Μαντί Καμαρά να μην χάνει όχι λεπτό στα ματς, αλλά ούτε στην προπόνηση.

Ο Αφρικανός επέστρεψε στο προπονητικό κέντρο, έχοντας στην πλάτη του δύο 90λεπτα με την Γουινέα, αλλά και ένα επίπονο ταξίδι από την μακρινή Ρουάντα. Παρόλα αυτά, είπε στον Πέδρο Μαρτίνς ότι μπορεί να βοηθήσει ακόμη και από την αρχή του ματς κόντρα στον ΟΦΗ, εφόσον το θελήσει ο κόουτς των Πειραιωτών.

Το… μπαλάκι ουσιαστικά πάει στον Μαρτίνς, ο οποίος όμως φαίνεται να έχει κάτι άλλο στο μυαλό του. Όχι επειδή βλέπει τον Καμαρά καταπονημένο, αλλά επειδή πάντοτε σε τέτοιες περιπτώσεις παίζει ρόλο και ο παράγοντας «πρόληψη».

Πιο πιθανό σχήμα φαντάζει το σενάριο αλά «Σαν Σίρο». Να κατεβάσει δηλαδή τριάδα στα χαφ με τον Γκιγιέρμε «κόφτη», τον Νάτχο σε ρόλο «οκταριού» και τον Γιάγια Τουρέ στη θέση του τιμωρημένου Φορτούνη. Πρόκειται για ένα σχήμα που τα πήγε περίφημα στο Μιλάνο, όσο διάστημα τέλος πάντων είχαν δυνάμεις ο Ισραηλινός και ο Ιβοριανός.

Ουσιαστικά, ο Μαρτίνς προσπαθεί να βάλει λίγο… φρένο στον Καμαρά και να τον προφυλάξει ενόψει Ντουντελάνζ εξαιτίας των πολλών συνεχόμενων αγώνων με Ολυμπιακό και Γουινέα.

Ο Αφρικανός πάντως δεν έχει πει την τελευταία του λέξη. Θα επιχειρήσει στην σαββατιάτικη προπόνηση να αλλάξει γνώμη στον προπονητή του. Μένει να δούμε που θα πέσει στο τέλος ο… κλήρος και σε ποια πρόσωπα θα στηριχθεί ο Μαρτίνς για τον άξονα της μεσαίας γραμμής.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα