Πειθαρχικό Όργανο Λίγκας: Προς Πέμπτη (26/10) η εκδίκαση του ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Λίγκας αναμένεται άμεσα να καλέσει τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για όσα έγιναν στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη και την Πέμπτη (26/10) να γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης. 

Το γ’ ημίχρονο του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό αναμένεται να ξεκινήσει από την Πέμπτη (26/10). Πέμπτες συνήθως γίνονται οι εκδικάσεις υποθέσεων στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Λίγκας. Οι πληροφορίες αναφέρουν λοιπόν ότι άμεσα αναμένεται να βγουν οι κλήσεις στις δύο ομάδες.

Συνήθως στις δικαστικές αίθουσες ο εκάστοτε δικαστής εξετάζει το φύλλο αγώνα και τη γνωμάτευση του γιατρού σε περιπτώσεις, όπως με το περιστατικό που συνέβη με την κροτίδα και τον Χουάνκαρ.

Η διαδικασία λοιπόν που ακολουθεί είναι να κληθούν οι δύο ομάδες έως την Τετάρτη (25/10), έτσι ώστε να καταθέσουν την Πέμπτη (26/10) ενώπιον του αθλητικού δικαστή και ορισμένες φορές στο παρελθόν η πρωτόδικη απόφαση έβγαινε εντός 48 ωρών.

Υπομονή λοιπόν, γιατί σίγουρα η υπόθεση θα πάει και σε δεύτερο βαθμό στην Επιτροπή Εφέσεων, ενώ δεν αποκλείεται να οδηγηθεί ακόμη και στο CAS!


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα