Super League: Οι αριθμοί της 10ης αγωνιστικής

Οι αριθμοί της 10ης αγωνιστικής της Super League.

Χωρίς ήττα για 18 διαδοχικούς αγώνες με αντίπαλο τον Παναιτωλικό είναι πλέον ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος επικράτησε με 1-0 στο Αγρίνιο. Αυτό το σερί της ομάδας της Αρκαδίας ξεκίνησε μετά τις 10 Ιανουαρίου 2016, όταν ο Παναιτωλικός είχε επικρατήσει με 2-1 στην έδρα του. Από τότε, ο Αστέρας Τρίπολης, έχει οκτώ νίκες και δέκα ισοπαλίες σε αναμετρήσεις ανεξάρτητα έδρας.

Μάλιστα ο Παναιτωλικός έχει σκοράρει μόλις σε ένα από τα οκτώ τελευταία τους παιχνίδια, στην περσινή τους αναμέτρηση για τα Playouts, όπου ο Αστέρας επικράτησε με 2-1 στην Τρίπολη.

Τις 100 αναμετρήσεις στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης συμπλήρωσε ο Μίλαν Ράσταβατς, ο οποίος έχει 34 νίκες, 33 ισοπαλίες και 33 ήττες με την ομάδα της Αρκαδίας. Η πρώτη του αναμέτρηση με τον Αστέρα ήταν στις 8 Δεκεμβρίου 2019.

Συνολικά, μαζί με τη θητεία του στην Ξάνθη έχει 176 αναμετρήσεις στη χώρα μας με απολογισμό 59 νίκες, 56 ισοπαλίες και 61 ήττες.

Τις 100 συμμετοχές στη Super League συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Τσιντώτας την Κυριακή (5/11) το βράδυ στην αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Ο 30χρονος τερματοφύλακας έφτασε αυτό το ορόσημο ως ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου, ενώ είχε κάνει ντεμπούτο στην κατηγορία με αντίπαλο την ομάδα του Περιστερίου.

Στις 26 Απριλίου 2015 κάθισε κάτω από τα δοκάρια του Λεβαδειακού για πρώτη φορά στην καριέρα του για αγώνα της Super League. Συνολικά έκανε 18 συμμετοχές με την ομάδα της Βοιωτίας, ενώ στη συνέχεια έκανε 58 αγώνες με την ΑΕΚ, 15 με τον ΠΑΣ Γιάννινα και πλέον έχει εννέα με τα χρώματα του Ατρομήτου.

Εκατό συμμετοχές με ελληνικές ομάδες σε όλες τις διοργανώσεις έχει πλέον ο Χουλιάν Μπαρτόλο. Συμπλήρωσε 34 αγώνες με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ στη θητεία του στον Βόλο μέτρησε 66 παρουσίες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος. Οι 91 από τις εκατό συμμετοχές του είναι στη Super League, ενώ οι άλλες εννέα στο Κύπελλο Ελλάδος.

Τις εκατό αναμετρήσεις στην έδρα της συμπλήρωσε η Λαμία στην ιστορία της στη Super League. Η ομάδα της Φθιώτιδας δεν κατάφερε να συνδυάσει με θετικό αποτέλεσμα το 100ο της παιχνίδι και παράλληλα να σπάσει το ρεκόρ των οκτώ διαδοχικών αναμετρήσεων χωρίς ήττα στην έδρα της.

Η Λαμία το 2019-20 δεν είχε ηττηθεί σε οκτώ αναμετρήσεις εντός και δημιούργησε την καλύτερη επίδοση της ιστορίας της, την οποία ισοφάρισε αυτή τη σεζόν με τέσσερα ματς χωρίς ήττα αυτή τη σεζόν, τα οποία προστέθηκαν στα τέσσερα τελευταία περσινά της.

Στις 100 αναμετρήσεις της έχει 26 νίκες, 37 ισοπαλίες και 37 ήττες.

Πηγή: slgr.gr


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα