Ολυμπιακός: Το πρόβλημα με Πορόζο και ο Μπιανκόν

Ο Τζάκσον Πορόζο μένει εκτός για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ Ζουλιάν Μπιανκόν ετοιμάζεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση.

Με ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού επέστρεψε από το Λονδίνο και το παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ ο Τζάκσον Πορόζο. Ο νεαρός αμυντικός την Παρασκευή (10/11) δεν προπονήθηκε και προληπτικά δεν αναμένεται να ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού στην Τρίπολη για το παιχνίδι με τον Αστέρα.

Δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό σύμφωνα και περισσότερο ο Πορόζο μένει εκτός προληπτικά έπειτα από τέσσερα συνεχόμενα 90λεπτα. Αυτό φέρνει και αλλαγές στο κέντρο της άμυνας των Πειραιωτών.

Ο Ανδρέας Ντόη αναμένεται να αγωνιστεί στο πλευρό του Παναγιώτη Ρέτσου στην αναμέτρηση με τους Αρκάδες. Η τελευταία του συμμετοχή ήταν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το οποίο διεκόπη στο 50ο λεπτό.

Στο παιχνίδι της Τρίπολης, όμως, αναμένεται να εμφανιστεί για πρώτη φορά σε αποστολή του Ολυμπιακού ο Ζουλιάν Μπιανκόν. Ο Γάλλος στόπερ έχει κάνει δύο συμμετοχές με τη δεύτερη ομάδα των Πειραιωτών και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πάρει το βάπτισμα του πυρός στο εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα