Super League: Πέφτει η αυλαία της 15ης αγωνιστικής

Ολοκληρώνεται η 15η αγωνιστική της Super League με τη διεξαγωγή πέντε αγώνων. 

Με τα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια προσφέρεται σήμερα το κυρίως πιάτο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Πρώτο χρονικά παιχνίδι, στις 15:00, ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναιτωλικό. Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έχουν να κερδίσουν από την 1η αγωνιστική, θα έχουν νέο πρόσωπο στον πάγκο τους τον Μιχάλη Γρηγορίου, ο οποίος αντικατέστησε τον Θανάση Στάικο, ενώ οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από τον… άθλο του 2-2 (από 0-2) με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Στις 17:00 ο Πανσερραϊκός, ο οποίος έχασε δύσκολα από τον Ολυμπιακό, υποδέχεται την «Ένωση», που έπεσε θύμα έκπληξης στο Αγρίνιο, χάνοντας την ευκαιρία να αναρριχηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στις 17:30 αναμετρώνται ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης, αμφότεροι προερχόμενοι από ήττες από τις δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης, Άρη και ΠΑΟΚ αντίστοιχα.

Στις 20:00 η πρωτοπόρος της βαθμολογίας ομάδα του Λουτσέσκου δοκιμάζεται στην Καισαριανή με την Κηφισιά, η οποία -όπως και ο ΠΑΟΚ- προέρχεται από τεσσάρα σε βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται στις 20:30 με τον Ατρόμητο να φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Οι Περιστεριώτες είναι εντυπωσιακοί και αήττητοι με τον Σάσα Ίλιτς στον πάγκο τους, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να παραμείνουν η μοναδική αήττητη εκτός έδρας ομάδα του πρωταθλήματος, παίρνοντας τη νίκη που θα τους διατηρήσει σε τροχιά τίτλου.

Το προφίλ της 15ης αγωνιστικής:

Τετάρτη (20/12)

Άρης - Λαμία 2-2

Βόλος - Παναθηναϊκός 0-3

Πέμπτη (21/12)

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός (15:00)

Πανσερραϊκός - ΑΕΚ (17:00)

ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης (17:30)

Κηφισιά - ΠΑΟΚ (20:00)

Ατρόμητος - Ολυμπιακός (20:30)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα