Στη Νέα Σμύρνη για το «διπλό» ο Ατρόμητος

Η αποστολή του Ατρομήτου για τον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Ο Ατρόμητος είναι πανέτοιμος για τον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Η ομάδα του Περιστερίου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς με απογευματινή προπόνηση και πλέον άπαντες στις τάξεις της έχουν στο μυαλό τους το πως θα «δραπετεύσουν» με τους τρεις βαθμούς από μια δύσκολη έδρα.

Οι πρωτοπόροι της Super League θέλουν να συνεχίσουν να βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας και μετά το πέρας της 8ης αγωνιστικής, με τον τεχνικό τους Νταμίρ Κάναντι να έχει βρει τη μαγική συνταγή.

Ο Ατρόμητος είναι η πιο σταθερή και η καλύτερη αμυντική ομάδα του πρωταθλήματος και σε αυτό ποντάρει ο Αυστριακός τεχνικός προκειμένου οι ποδοσφαιριστές τους να φύγουν «αλώβητοι» από την έδρα του Πανιωνίου.

Οι ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του είναι οι Μέγιερι, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μούγιακιτς, Βασιλακάκης, Γιαννούλης, Χατζηισαΐας, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Στρούγγης, Ουγκράι, Κουλούρης, Μανδάς, Νάτσος, Γαρουφαλιάς, Κωτσόπουλος, Σάκιτς, Μπουσούλατζιτς και Κιβρακίδης.

Στο πλευρό τους θα έχουν και τους οπαδούς τους, αφού ο Πανιώνιος θα παραχωρήσει τη θύρα φιλοξενούμενων και η ΠΑΕ Ατρόμητος έχει ενημερώσει για το πως μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα