Ολυμπιακός: Το περίεργο όταν λείπουν Καμαρά και Φορτούνης

Η απουσία των Μαντί Καμαρά και Κώστα Φορτούνη από την ενδεκάδα του Ολυμπιακού επηρεάζει πολύ την ομάδα του Πειραιά και τα αποτελέσματα της.

Δύο από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού απουσίαζαν ταυτόχρονα από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Η απουσία του Μαντί Καμαρά και του Κώστα Φορτούνη την ίδια στιγμή δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα για τη φετινή ομάδα του Πειραιά.

Δημιουργεί μάλιστα και μία περίεργη ιστορία η απουσία των δύο ποδοσφαιριστών που επιβεβαιώνει ότι αμφότεροι επηρεάζουν πολύ το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Μαντί και Φορτούνης δεν είχαν παίξει και στο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Συγκεκριμένα τότε ο Αφρικανός χαφ είχε λείψει λόγω τιμωρίας και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ προτίμησε να κρατήσει στον πάγκο τον αρχηγό του Ολυμπιακού στο πλαίσιο του ροτέισον. Οι Πειραιώτες άνοιξαν το σκορ στο 69' εκείνης της αναμέτρησης με σκόρερ τον Φορτούνη.

Ο Μαρτίνεθ είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο τον αρχηγό της ομάδας στο 63ο λεπτό και άλλαξε τη ροή της αναμέτρησης. Μέχρι εκείνο το σημείο το 0-0 παρέμενε ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Αστέρα Τρίπολης. Και στο Περιστέρι απουσίαζαν οι δύο ποδοσφαιριστές με το ματς να μένει στο 0-0. Επί της ουσίας για 3,5 ημίχρονα ο Ολυμπιακός έπαιξε χωρίς Μαντί και Φορτούνη και δεν κατάφερε να σκοράρει. Δεν δέχτηκε και γκολ βέβαια κάτι που έχει συμβεί και στα δύο ματς που δεν έπαιξε ο αρχηγός.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα