Λαμία: Χωρίς Καρλίτος, Παπαδόπουλο κόντρα στον Ολυμπιακό

Δυο σημαντικές απουσίες για τη Λαμία ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο «Αθανάσιος Διάκος» την Τετάρτη (3/1, 17.00).

Με προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας της Λαμίας την Τρίτη (02/01), εν όψει του αγώνα της Τετάρτης (03/01) στις 17:00, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος», στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Λεωνίδας Βόκολος συμπεριέλαβε στην αποστολή τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Νάγκι, Χατζηεμμανουήλ, Κοσέλεφ, Τζανετόπουλο, Τζανδάρη, Σίντκλεϊ, Πάβλοβετς, Αμαράλ, Κορνέζο, Βασιλαντωνόπουλο, Νούνιες, Μαρτίνεθ, Σλίβκα, Σιμόν, Μάλτσι, Τσιλούλη, Στάνκο, Μούλα, Τόσιτς, Ακούνια, Κοντονίκο, Τσούκαλο.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ο οποίος εκτίει την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω συμπλήρωσης καρτών και ο Καρλίτος που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Όσο αφορά τα διάφορα μεταγραφικά σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον Καρλίτος, η ΠΑΕ Λαμία ξεκαθάρισε ότι δεν έχει φτάσει στα γραφεία του συλλόγου καμία επίσημη πρόταση, που να αφορά τον εν λόγω ποδοσφαιριστή.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα