Ολυμπιακός: Η απουσία που φάνηκε στην Λαμία και η ελπίδα Ναβάρο

Ο Αγιούμπ  Ελ Κααμπί έλειψε από τον Ολυμπιακό από το πρώτο κιόλας ματς της απουσίας του. Όπως και ο Ελ Αραμπί. Η ελπίδα Ναβάρο και το ανεπίτρεπτο για σέντερ φορ. 

Κάτι ήξεραν στον Ολυμπιακό που έκαναν αγώνα για να μείνει ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί για το ματς με την Λαμία. Όμως ο προπονητής του Μαρόκου ήταν ανένδοτος, ο πρώτος σκόρερ της πειραϊκής ομάδας έφυγε στην ώρα του και κάπου στα βάθη της Αφρικής έμαθε ότι η ομάδα του έχασε χωρίς να σκοράρει.

Δεν είναι ο καλύτερος στράικερ του κόσμου ο Ελ Κααμπί, εννοείται. Όμως θα είχε βρει πάλι τον τρόπο να μπει στις φάσεις, να κάνει τελικές και πιθανώς να έβαζε ένα γκολ στο παιχνίδι που η ομάδα του δεν είχε τελική προσπάθεια από τους σέντερ φορ της. Ο Γιόβετιτς ήταν μακριά από αυτές, ο Ναβάρο μπήκε πιο γρήγορα σε αγώνα χωρίς καν να έχει μπει στο κλίμα και ο Ελ Αραμπί (που επίσης κάτι παραπάνω θα έκανε, είναι βέβαιο) δεν μπορούσε να βοηθήσει.

Για τον Κάρλος Καρβαλιάλ είναι δύσκολη η απόφαση για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, το πιθανότερο είναι ότι θα εμπιστευτεί από την αρχή τον Ναβάρο και θα έχει τον Γιόβετιτς στον πάγκο για τη διάρκεια του αγώνα. Για τον Ελ Αραμπί παραμένει μεγάλο ρίσκο να παίξει προερχόμενος από θλάση και η ελπίδα στους Πειραιώτες είναι να βρεθεί ο Ισπανός όσο γίνεται καλύτερα με τους συμπαίκτες του και ο Μασούρας που θα έχει πάλι ρόλο δεύτερου κυνηγού να είναι περισσότερο εύστοχος ή προσεκτικός στα τελειώματα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα