Άρης: Στην αποστολή Φετφατζίδης και Ρόουζ

Στην αποστολή του Άρη για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ συμπεριλήφθηκαν τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Φετφατζίδης και Ρόουζ.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Για τους «κίτρινους» το ματς έχει αποκτήσει πολύ μεγάλη σημασία μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης.

Στην αποστολή για το ντέρμπι με τον «αιώνιο» αντίπαλο συμπεριλήφθηκαν τα δύο νέα αποκτήματα Φετφατζίδης και Ρόουζ.

Κατά τα άλλα ο Άκης Μάντζιος δεν έχει στη διάθεση του τους Βέλεθ, Βερστράτε, Ρουπ, Μενέντες, Ματαρίτα.

Αναλυτικά στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Νταρίντα, Ζουλ, Ντουκουρέ, Μάνου Γκαρθία, Τζούρασεκ, Πάρδο, Σουλεϊμάνοφ, Ζαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. (07/01), στο πλαίσιο της 17ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό ντέρμπι στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Fran Velez, Verstraete (τραυματίες), Rupp, Menendez, Matarrita, Pavicic, Moberg Karlsson, Χριστοδουλόπουλος, Δεληζήσης, Σγούρος, Κυριαζής.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα