Ολυμπιακός: Συμφωνία σε όλα για Κάρμο

Η Πόρτο που τα βρήκε με τον Ολυμπιακό ήθελε εξαρχής πρώτα να αποκτήσει στόπερ και εν συνεχεία να στείλει τον παίκτη στην Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε τόσο με τον Νταβίντ Κάρμο όσο και με την Πόρτο. Η συμφωνία αφορά δανεισμό έως το τέλος της σεζόν και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Μια οψιόν που ενδεχομένως να υπερβαίνει και τα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Όσο για το ενοίκιο; Από την Πορτογαλία προκύπτει ότι ο Ολυμπιακός συμφώνησε με την Πόρτο στις 400 χιλιάδες ευρώ. Από χθες τα ξημερώματα προέκυπτε η πληροφορία από την Πορτογαλία ότι ο παίκτης θα ερχόταν στην Ελλάδα χθες. Για ποιον λόγο δεν εμφανίστηκε στο «Ελ. Βενιζέλος»;

Επειδή εξαρχής η Πόρτο είχε ξεκαθαρίσει στον Ολυμπιακό ότι ήθελε πρώτα να βρει έναν κεντρικό αμυντικό και ακολούθως να έστελνε τον Κάρμο στην Ελλάδα. Μολονότι ο 24χρονος ψηλόσωμος αριστεροπόδαρος στόπερ έχει «υποβιβαστεί» στη Β’ Πορτογαλίας, κρίθηκε σκόπιμο οι «δράκοι» να μην ανάψουν το πράσινο φως για να έρθει χθες στην Ελλάδα, επειδή υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών με τους κεντρικούς αμυντικούς.

Μένει να φανεί αν θα έρθει σήμερα, όπως τόνιζαν αργά το βράδυ οι Ίβηρες, τον οποίο εμφάνιζαν να έχει έτοιμη τη βαλίτσα του για Αθήνα. Από την πειραϊκή ΠΑΕ φυσικά δεν έλεγαν το παραμικρό.

Ο Κάρμο πάντως είναι ο παίκτης που ήθελε διακαώς ο Κάρλος Καρβαλιάλ, καθώς τον γνωρίζει από την Μπράγκα και σύμφωνα με τον Πορτογάλο τεχνικό διαθέτει το «πακέτο» για να αποτελέσει έναν από τους «πύργους» της άμυνας τουλάχιστον έως το φινάλε της φετινής περιόδου. Ψηλό κορμί (1,96 μ.), αριστεροπόδαρος, δυναμικός και αρκετά γρήγορος με σχετικά καλές μεταβιβάσεις της μπάλας.

Η Πόρτο έως και χθες το βράδυ δεν είχε κλείσει κάποιον στόπερ και μεταξύ άλλων ακούστηκε ότι την ενδιαφέρει ο Γκάμπριελ Περέιρα της Ζιλ Βιθέντε που απασχόλησε και τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση του ΦΩΤΟΣ


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα