ΟΦΗ: Θλάση ο Μπάουμαν, χάνει τον Παναιτωλικό

Ο Μπάουμαν ταλαιπωρείται από θλάση και θα χάσει το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον πρώτο προημιτελικό με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Ο Πέπε Μελ δεν υπολογίζει για το παιχνίδι με τους Αγρινιώτες στις υπηρεσίες του Μπάουμαν, ο οποίος υπέστη θλάση. Εκτός είναι ακόμα εννιά ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέρει:

«Ασκήσεις τακτικής και στατικές φάσεις περιελάμβανε η σημερινή (22/1) προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αυριανό (23/1) αγώνα με τον Παναιτωλικό για την προημιτελική φάση του κυπέλλου.

Ο Πέπε Μελ επέλεξε να συμπεριλάβει στην αποστολή, στην οποία βρίσκεται για πρώτη φορά ο Manuel Καλαφάτης, τους εξής ποδοσφαιριστές: Σωτηρίου, Καλαφάτης, Λάρσον, Αμπάντα, Θοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Βούρος, Μπρεσάν, Αποστολάκης, Μεγιάδο, Γκλάζερ, Γκαγέγκος, Μπάκιτς, Τοράλ, Μπακού, Ριέρα, Νέιρα, Μοσκέρα, Φελίπε, Ντίκο.

Ο Νόαμ Μπάουμαν έμεινε εκτός αποστολής, καθώς υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, από τον οποίο προέκυψε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον προσαγωγό του αριστερού ποδιού.

Εκτός έμεινε ο επίσης τραυματίας, Νίκος Χριστογεώργος, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και οι Κώστας Γιαννούλης, Γιάννης Θεοδοσουλάκης, Αντρέας Καρώ, Τίτος Κουτεντάκης, Νίκος Μαρινάκης, Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, Ανδρέας Αδαμάκης και Ηλίας Σημαντηράκης».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα