Ολυμπιακός: Παλεύει να τα βρει με την Τορίνο για Ράντονιτς

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την Τορίνο προκειμένου να αποκτήσουν τον Νεμάνια Ράντονιτς.

Η μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού δεν σταματάει με τους στόπερ. Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την Τορίνο προκειμένου να αποκτήσουν τον Νεμάνια Ράντονιτς. Ο εξτρέμ της ιταλικής ομάδας φέτος έχει κάνει 11 συμμετοχές με τη φανέλα της σε όλες τις διοργανώσεις μετρώντας τρία γκολ και μία ασίστ.

Οι Ιταλοί ανέφεραν ότι η προσφορά που έχει κάνει ο Ολυμπιακός στην Τορίνο είναι ύψους 4 εκατ. ευρώ, αλλά ακόμα φαίνεται πως υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο ποδοσφαιριστής θέλει να αποχωρήσει από το κλαμπ, κάτι που έχει μεταφέρει στη διοίκηση. Και η Τορίνο, ωστόσο, είναι αποφασισμένη να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή και δεν συζητάει για δανεισμό του.

Ο ίδιος έχει πειστεί με το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και αυτό είναι ένα ακόμα όπλο που έχει στα χέρια της η ομάδα του Πειραιά. Το δεδομένο αυτήν τη στιγμή είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» θα αποκτήσουν εξτρέμ, με τον Ράντονιτς να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα