Ολυμπιακός: Τα φετινά μεγάλα ματς του Νταβίντ Κάρμο

Ο Νταβίντ Κάρμο είναι έτοιμος για ένα πολύ δυνατό ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (4/2). Οι φετινές μεγάλες αναμετρήσεις του με την Πόρτο σε πρωτάθλημα και Champions League. 

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ εμπιστεύεται πολύ τον Νταβίντ Κάρμο για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και δεν είναι τυχαίο ότι ο Πορτογάλος στόπερ που αποκτήθηκε με δανεισμό από την Πόρτο ήταν στις σκέψεις του προπονητή του Ολυμπιακού για ενδεκάδα και πριν από τον τραυματισμό του Παναγιώτη Ρέτσου.

Ο Κάρμο έχει να παίξει από το Νοέμβριο σε ανταγωνιστικό παιχνίδι καθώς είχε τη γνωστή μετάθεσή του από τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο στη β΄ομάδα της Πόρτο, αλλά μέχρι να συμβεί αυτό έχει αγωνιστεί και στη φετινή σεζόν σε πολύ δύσκολα ματς. Αντίστοιχης ή και μεγαλύτερης δυσκολίας από το ντέρμπι της Κυριακής (4/2) στη Λεωφόρο.

Για το Champions League ο Κάρμο ήταν βασικός στο Πόρτο-Μπαρτσελόνα 0-1 (απέναντι σε Λεβαντόφσκι και Ζοάο Φέλιξ) αλλά και στις νίκες της ομάδας του δύο φορές με την Αντβέρπ (που είχε αποκλείσει την ΑΕΚ) και με την Σαχτάρ στην Ουκρανία.

Στο πρωτάθλημα το ντέρμπι που έπαιξε φέτος ήταν το Πόρτο - Μπενφίκα 0-1, ενώ το τελευταίο του ματς με την α ' ομάδα της Πόρτο ήταν η εκτός έδρας νίκη με την Γκιμαράες με 2-1.

Να είναι «ψαρωμένος» ο 24χρονος στόπερ στη Λεωφόρο αποκλείεται με τις παραστάσεις που έχει. Το θέμα είναι να ενσωματωθεί άμεσα στο πνεύμα του ματς και στις συνεργασίες με τους συμπαίκτες του. Έχει κάνει σχεδόν δύο εβδομάδες προπονήσεις στον Ρέντη και έχει εγκλιματιστεί αρκετά.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα