ΠΑΟΚ: Προπονήθηκε ο Κωνσταντέλιας ενόψει Ολυμπιακού

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας επέστρεψε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ.

Χωρίς απουσίες συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της Κυριακής (18/2, 20:30) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, καθώς ο Γιάννης Κωνσταντέλιας επέστρεψε στις προπονήσεις.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: «Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στο πρώτο ημίχρονο της ημιτελικής σειράς κόντρα στον Παναθηναικό στο Κύπελλο Ελλάδας με 0-1, με τα πάντα να είναι ανοιχτά στη ρεβάνς του “Απόστολος Νικολαΐδης”. Το Κύπελλο όμως μένει προσωρινά στην άκρη, καθώς ο Δικέφαλος ετοιμάζεται για ένα ακόμα ντέρμπι για τη Stoiximan
Super League 2023-24, αυτή τη φορά κόντρα στον Ολυμπιακό στο γήπεδο της
Τούμπας.

Η δουλειά για Ολυμπιακό ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης (15.02) στη Νέα Μεσημβρία. Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα κόντρα στον Παναθηναικό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι δούλεψαν στο γήπεδο με την προπόνηση να περιλαμβάνει προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής, ένα τακτικό κομμάτι και δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας επέστρεψε στις προπονήσεις κι έκανε κανονικά το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, με το ιατρικό δελτίο να παραμένει πλέον λευκό. Την Παρασκευή (16.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα