Οι λόγοι που έμειναν έξω οι Τουρέ και Φετφατζίδης

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν υπολογίζει στους δύο «ερυθρόλευκους» άσους για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης». Ποιος ο λόγος που τους άφησε εκτός αποστολής.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει καταστρώσει τα πλάνα του για το παιχνίδι με τον Άρη σχεδόν από το ξεκίνημα της εβδομάδας. Πριν από το ματς με την Παναχαϊκή δηλαδή… Το γεγονός ότι ο Γιάγια Τουρέ και ο Γιάννης Φετφατζίδης (συν φυσικά και ο Μιράντα) έμειναν εκτός αποστολής έχει να κάνει με το ροτέισον που κάνει από παιχνίδι σε παιχνίδι…

Ο Φέτφα για παράδειγμα δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Για λόγους τακτικής έμεινε εκτός και λογικά θα επιστρέψει στην αποστολή των Πειραιωτών στο παιχνίδι με την Ντουντελάνζ την Πέμπτη (8/11, 22.00).

Ο δε Τουρέ από την πλευρά του ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες μέρες από μία ίωση και αφού είχε εξασθενήσει ο οργανισμός του, προτιμήθηκε να μην πιεστεί σε ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων όπως είναι αυτό με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης».

Ουσιαστικά ο μοναδικός που βρίσκεται στο ιατρικό δελτίο είναι ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στη δράση μετά τη διακοπή του Νοεμβρίου και ίσως στις 25 του μηνός με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα