«Στοπ» στους οπαδούς του ΠΑΣ Γιάννινα για μετακίνηση στον Βόλο

Απαγορεύεται η μετακίνηση οπαδών του ΠΑΣ Γιάννινα στον Βόλο για το πολύ κρίσιμο παιχνίδι με την ομάδα της Μαγνησίας.

Πολύ μεγάλης σημασίας είναι για τον ΠΑΣ Γιάννινα το αυριανό (18/2) παιχνίδι με τον Βόλο. Η ομάδα της Ηπείρου θέλει πάση θυσία τους τρεις βαθμούς σε αυτή την αναμέτρηση, αλλά θα παλέψει για να τους πάρει χωρίς να έχει στο πλευρό της τους οπαδούς της.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας με ανακοίνωση της ξεκαθάρισε πως απαγορεύεται η μετακίνηση οπαδών του ΠΑΣ Γιάννινα για το παιχνίδι με τον Βόλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, καθώς και η διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2023-2024, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. – Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 15:30΄, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα