Ολυμπιακός: Τώρα δεν περισσεύει κανένας!

Ο Ολυμπιακός έως τη διακοπή του Μαρτίου πηγαίνει με παιχνίδια ανά τρεις-τέσσερις μέρες και ο Μεντιλίμπαρ κρατάει άπαντες «ζεστούς», γιατί δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά. Από τον Ιμπόρα και τον Κίνι έως τον Ρίτσαρντς και τον Καρβάλιο

Το ροτέισον από πλευράς Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει ξεκινήσει. Ήταν πιο «κλειστό» στα ματς του Ολυμπιακού με τη Φερεντσβάρος και τον ΠΑΟΚ, αλλά τώρα επιβάλλεται να το ανοίξει ακόμα περισσότερο, γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά.

Η παρουσία του Ζοβάνε Καμπράλ στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης είναι ενδεικτική. Θα δούμε περισσότερο τον Κίνι και τον Βιθέντε Ιμπόρα. Εννοούμε φυσικά ότι θα αρχίσουν να χτυπούν την πόρτα της ενδεκάδας και δεν θα μπαίνουν απλώς στα παιχνίδια για 10, 20 ή 30 λεπτά.

Έως τη διακοπή του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός θα δίνει παιχνίδια ανά τρεις-τέσσερις μέρες. Σε αυτά βάλτε τα ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τις πρώτες δύο αγωνιστικές για τα πλέι οφ.

Η αρχή θα γίνει την Κυριακή (25/2) με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη. Ακολουθούν η αποστολή στο Αγρίνιο για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό την Τετάρτη (28/2), ο εντός έδρας αγώνας με τον Βόλο για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος (3/3), η πρώτη μάχη με την Μακάμπι στο Φάληρο (7/3), η 1η αγωνιστική των πλέι οφ που θα είναι στο Καραϊσκάκη (10/3), η ρεβάνς στη Σερβία με τη Μακάμπι (14/3) και η 2η αγωνιστική των πλέι οφ εκτός έδρας (17/3).

Οπότε, όλοι χρειάζονται. Θα δούμε σταδιακά να παίρνουν φανέλα βασικού ο Ρίτσαρντς, ο Κίνι, ο Ιμπόρα, ο Γιόβετιτς. Κι εννοείται ότι περισσότερο χρόνο θα αρχίσουν να παίρνουν οι Αλεξανδρόπουλος, Καρβάλιο, Ελ Αραμπί, Ντόη, ενώ σύντομα θα είναι έτοιμος και ο Ζέλσον Μάρτινς.

Το πρώτο «γερό» ροτέισον λοιπόν αναμένεται την Κυριακή (25/2, 18.00) με τον Αστέρα Τρίπολης στο άδειο Καραϊσκάκη.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα