Στην κορυφαία ενδεκάδα Αφρικανών στην Ευρώπη ο Χασάν (pic)

Τα κατορθώματα του επιθετικού του Ολυμπιακού δεν πέρασαν απαρατήρητα και βρίσκεται ανάμεσα στους 11 καλύτερους Αφρικανούς που παίζουν στην Ευρώπη.

Ένα γκολ του Αχμέντ Χασάν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στάθηκε αρκετό προκειμένου να πάρει ο Ολυμπιακός τη νίκη επί του Άρη. Ο Αιγύπτιος επιθετικός είχε μείνει είκοσι ημέρες εκτός δράσης για είκοσι ημέρες λόγω τραυματισμού. Με την επιστροφή του χρίστηκε σκόρερ και οδήγησε τον Ολυμπιακό σε μία πολύ μεγάλη και σημαντική νίκη.

Η απόδοση του Αχμέντ Χασάν δεν πέρασε απαρατήρητη. Είναι χαρακτηριστικό πως το TV5 Afrique συμπεριέλαβε τον επιθετικό του Ολυμπιακού στην καλύτερη ενδεκάδα των Αφρικανών που αγωνίζονται στην Ευρώπη.

Τερματοφύλακας είναι ο Γιασίν Μπονού της Τζιρόνα, ενώ αμυντικοί είναι οι Ιμπραχίμα Εμπαγιέ της Μπολόνια, Όλα Ναϊνά της Τορίνο, Καλιντού Κουλιμπαλί της Νάπολι και ο Ζερόμ Ονγκουενέ της Σάλτσμπουργκ. Στη μεσαία γραμμή συμπεριλήφθηκαν οι Λουμ Εντιαγέ της Μορεϊρένσε, ο Ισμαέλ Μπενασέρ της Έμπολι και το Ζαν-Φιλίπ Γκμπαμίν της Μάιντζ. Στην επίθεση είναι οι Ντενίς Μπουανγκά της Νιμ, ο Αχμέντ Χασάν του Ολυμπιακού και ο Ισμαΐλ Σαρ της Ρεν.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα