Ολυμπιακός: Ο έτοιμος Ζέλσον και η διαχείριση από τον Μεντιλίμπαρ

Ο Ζέλσον Μάρτινς ξεπέρασε τον τραυματισμό του, έχει τεθεί στη διάθεση του προπονητή του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος σκοπεύει να τον διαχειριστεί με προσοχή.

Στην τελική ευθεία για το παιχνίδι με την ΑΕΚ έχει μπει ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά ετοιμάζεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά από εκείνο το 1-6 επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Σερβία.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είδε τον Ρέντη να γεμίζει ενόψει της αναμέτρησης στη Νέα Φιλαδέλφεια και το σημαντικό τα περισσότερα από τα προβλήματα του να έχουν λυθεί.

Ο Ζέλσον Μάρτινς έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια όλες αυτές τις ημέρες προκειμένου να προλάβει τον αγώνα με την ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος από ιατρικής άποψης θα είναι έτοιμος για την αναμέτρηση της Κυριακής. Είναι, όμως, ξεκάθαρα θέμα του Μεντιλίμπαρ αν θα τον χρησιμοποιήσει στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Το ματς με τους «κιτρινόμαυρους» είναι μεγάλης έντασης και ο Μάρτινς έχει μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα. Η τελευταία του συμμετοχή ήταν το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και σε εκείνο το ματς είχε επανέλθει από τραυματισμό που τον είχε κρατήσει εκτός γι' αρκετό διάστημα. Ο Ζέλσον θα έχει ειδική διαχείριση από τον Μεντιλίμπαρ προκειμένου να τον έχει έτοιμο στα ματς που απομένουν.

Κατά τα άλλα όσον αφορά στον Ροντινέι δεν υπήρχε θέμα να μην παίξει στο ματς με την ΑΕΚ. Ακολουθεί την αγωγή του ο Βραζιλιάνος μπακ του Ολυμπιακού και θα δώσει κανονικά το παρών στον αγώνα με τους «κιτρινόμαυρους».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα