ΑΕΚ: Χωρίς νίκη με τον Γιουγκ διαιτητή σε έξι ματς

Κάθε άλλο παρά καλές αναμνήσεις φέρνει στην ΑΕΚ ο Σλοβένος διαιτητής Ματέι Γιουγκ, που θα σφυρίξει και το ντέρμπι της Κυριακής (31/3) με τον Ολυμπιακό στην «OPAP Arena».

ΑΕΚ και Ολυμπιακός μετρούν αντίστροφα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και το μεγάλο μεταξύ τους ματς την προσεχή Κυριακή (31/3) για τη δεύτερη αγωνιστική των playoffs της Super League.

Η ΚΕΔ γνωστοποίησε ότι διαιτητής της συνάντησης στην «OPAP Arena» θα είναι ο Ματέι Γιουγκ, από τον οποίο πάντως οι «κιτρινόμαυροι» κάθε άλλο παρά έχουν καλές αναμνήσεις. Κι αυτό γιατί σε έξι αγώνες που βρήκαν μπροστά τους τον Σλοβένο, δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν ούτε μία νίκη.

Ο 43χρονος ρέφερι «σφύριξε» το ματς της «Ένωσης» με τη Ντιναμό Κιέβου στους «32» του Europa League το 2018 (0-0) που έφερε και τον αποκλεισμό της ελληνικής ομάδας, μιας και το πρώτο παιχνίδι στο «ΟΑΚΑ» είχε ολοκληρωθεί στο 1-1.

Έναν χρόνο αργότερα, ο Γιουγκ ήταν διαιτητής στη νίκη της Μπάγερν με 2-0 επί της ΑΕΚ για τη φάση των ομίλων του Champions League, ενώ φέτος ήταν τον περασμένο Οκτώβρη στο 1-1 της «Ένωσης» με τον Άγιαξ στην «OPAP Arena» στους ομίλους του Europa League.

Πέρα από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, για να έρθουμε και στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τον Σλοβένο διαιτητή ΑΕΚ και Ολυμπιακός είχαν μείνει στο 0-0 το 2020 και χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε εκείνη τη χρονιά και το ματς των «κιτρινόμαυρων» με τον Παναθηναϊκό (0-0) στα playoffs.

Τέλος, ο Γιουγκ ήταν φέτος και στο 0-0 της «Ένωσης» με τον Άρη στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα