Ολυμπιακός: Καλός ο στόχος του Κόνφερενς, αλλά την Κυριακή (31/3) παίζονται τα πάντα στο πρωτάθλημα

Ο Τσικίνιο μίλησε για κατάκτηση Κόνφερενς, όμως, ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα παιχνίδι με την ΑΕΚ, το οποίο θα κρίνει την παραμονή του ή όχι στο «κόλπο» του πρωταθλήματος.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ βρίσκει πάντοτε τον τρόπο για να προσγειώνει τους παίκτες του στην πραγματικότητα. Ακόμα και μετά από μεγάλες και σπουδαίες βραδιές, φροντίζει να δείχνει στους ποδοσφαιριστές του τα λάθη που έκαναν, εξηγώντας τους ότι στο επόμενο ματς θα τα πληρώσουν!

Η μοναδική φορά που δεν έκανε παρατηρήσεις ήταν μετά το 6-1 επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ στην Μπάτσκα Τόπολα. Εκείνο το ματς όμως ήταν η εξαίρεση στον κανόνα. Πώς να έβρισκε κάποιο «ψεγάδι» σε ένα τέτοιο παιχνίδι και μάλιστα ανήμερα των γενεθλίων του;

Τις τελευταίες μέρες παρατηρείται ένα φαινόμενο λες και το αμέσως επόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού είναι με τη Φενέρμπαχτσε.

Διαβάσαμε δηλώσεις του Τσικίνιο που είπε ότι ο στόχος είναι η κατάκτηση του Κόνφερενς. Μη νομίζετε ότι ο Πορτογάλος έχει «αποκλειστική» τη συγκεκριμένη ατάκα για ευρωπαϊκό τίτλο. Συζητιέται έντονα στα κόκκινα αποδυτήρια από την βραδιά που οι «ερυθρόλευκοι έστειλαν τη Μακάμπι στο σπίτι της.

Ωστόσο, ο Μεντιλίμπαρ έχοντας αντιληφθεί τα συγκεκριμένα «κρούσματα, έσπευσε να ξεκαθαρίσει στους παίκτες του ότι μπροστά τους έχουν ένα ματς που είναι ο ορισμός του τελικού.

Την Κυριακή (31/3) παίζονται τα πάντα στο πρωτάθλημα. Στο ματς με την ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια θα φανεί αν ο Ολυμπιακός θα παραμείνει στο κόλπο του πρωταθλήματος ή θα μείνει εκτός διεκδίκησης.

Αν ηττηθεί και γίνει -8 το -5, τότε αντιλαμβάνεστε ότι τέτοια διαφορά κατά 99% δεν μπορεί να ανατραπεί. Με την ισοπαλία παραμένει στο κόλπο δίχως να είναι φαβορί και με διπλό γίνεται το «έλα να δεις»!

Ο Μεντιλίμπαρ γνωρίζοντας όλα αυτά, δεν θέλει να ακούει στον Ρέντη για Φενέρμπαχτσε. Με τους Τούρκους θα ασχοληθεί όταν θα έρθει η ώρα τους...

Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι η ΑΕΚ και για αυτό το λόγο στον Ρέντη η «Ένωση» έχει μονοπωλήσει τις συζητήσεις του Μεντιλίμπαρ με τους ποδοσφαιριστές του. Είναι το ματς που θα κριθούν τα πάντα ανάλογα με το αποτέλεσμα... Είτε θα μείνει στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, είτε θα τεθεί «νοκ άουτ». Κι ας απομένουν ακόμη 8 αγωνιστικές...


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα