Ολυμπιακός: Η επιστροφή Πασχαλάκη και ο Τζολάκης

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης δεν είχε παίξει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον Κωνσταντίνο Τζολάκη να έχει πάρει τη θέση του. Τι γίνεται ενόψει ΑΕΚ στον «άσο»;

Το τελευταίο παιχνίδι του ο Ολυμπιακός το έπαιξε στις 14 Μαρτίου και ήταν εκείνο το ιστορικό 1-6 επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Σερβία. Σε εκείνη την αναμέτρηση δεν είχε αγωνιστεί, όμως, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο οποίος είχε κάποιες ενοχλήσεις στον ώμο.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ παρά την κρισιμότητα της αναμέτρησης δεν πήρε το ρίσκο να ξεκινήσει τον έμπειρο γκολκίπερ και εμπιστεύτηκε τον Τζολάκη στην εστία. Είναι γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν δέχτηκε μεγάλη πίεση στην αναμέτρηση με τη Μακάμπι, αλλά παρόλα αυτά ο Τζολάκης ήταν αρκετά καλός όποτε χρειάστηκε.

Είναι λοιπόν ένα θέμα ποιος από τους δύο θα υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο Μεντιλίμπαρ δεν είναι προπονητής που ανοίγει εύκολα τα χαρτιά του, όμως η αίσθηση που έχει δημιουργηθεί στον Ρέντη είναι πως θα επιστρέψει ο Πασχαλάκης στην εστία της ομάδας του Πειραιά. Από τη στιγμή που ο 34χρονος γκολκίπερ είναι καλύτερα είναι το μεγάλο φαβορί για να υπερασπιστεί της ομάδας του στο πολύ σημαντικό παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Φυσικά ο Μεντιλίμπαρ είχε στο μυαλό του να επιβραβεύσει τον Τζολάκη για το γεγονός ότι χωρίς να αγωνίζεται βρίσκεται σε πολύ καλό βαθμό ετοιμότητας. Ο Πασχαλάκης, όμως, είναι αυτός που μοιάζει να έχει τον πρώτο λόγο για το ματς με την ΑΕΚ και είναι έτοιμος να επιστρέψει κάτω από την εστία.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα