ΟΦΗ-Ατρόμητος 0-0: Είχαν από ένα ημίχρονο

ΟΦΗ και Ατρόμητος είχαν ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν κι έτσι η μεταξύ τους αναμέτρηση έμεινε στο 0-0.

ΟΦΗ και Ατρόμητος αν και είχαν αρκετές ευκαιρίες και από ένα καλό ημίχρονο η κάθε μία δεν κατάφεραν να σκοράρουν και έμειναν στο 0-0. Κάπως έτσι και το τρίτο μεταξύ τους φετινό παιχνίδι δεν ανέδειξε νικητή, αφού και τα δύο της κανονικής διάρκειας είχαν μείνει στο 1-1.

Στα πρώτα 45 λεπτά ο ΟΦΗ ήταν αυτός που κυριάρχησε στο γήπεδο και πίεσε τον Ατρόμητο ψάχνοντας το γκολ. Οι Κρητικοί βρήκαν αρκετούς χώρους και απείλησαν την εστία του Μαρκετζάνι. Ο γκολκίπερ της ομάδας του Περιστερίου, όμως, ήταν πάντα σε ετοιμότητα και κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Ο Ατρόμητος δεν μπορούσε να βρει χώρους στο γήπεδο και να μπορούσε να πάρει μέτρα για να απειλήσει την ομάδα της Κρήτης, η οποία είχε τον πρώτο λόγο, αλλά αυτό που της έλειπε ήταν το γκολ. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0 να μην αλλάζει.

Στην επανάληψη, όμως το σκηνικό άλλαξε. Ο Ατρόμητος ήταν η ομάδα που πήρε τη μπάλα στα πόδια της. Είχε τον πρώτο λόγο και πίεζε τον ΟΦΗ, ο οποίος είχε μείνει στο μισό γήπεδο και περίμενε τους Περιστεριώτες.

Το συγκρότημα του Σάσα Ίλιτς είχε τον πλήρη έλεγχο του ματς, αλλά από το 70' και μετά το σκηνικό άλλαξε. Και οι δύο ομάδες βρήκαν χώρους στο γήπεδο και δημιούργησαν καταστάσεις. Ο Ατρόμητος ειδικά από τη στιγμή που μπήκε ο Βέργος στο παιχνίδι έγινε ακόμα πιο επικίνδυνος, αλλά ο Χριστογεώργος κράτησε το μηδέν για την ομάδα του. Έτσι από αυτό το παιχνίδι το μόνο που έλειψε ήταν το γκολ.

ΟΦΗ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-0

Γήπεδο: Θ. Βαρδινογιάννης

Διαιτητής: Ζαμπάλας (Ηπείρου)

Σκόρερ: -

Κίτρινες: 4' Μαρινάκης, 25 Έντερ, 48' Αθανασίου, 51' Βαλένσια, 54' Βούρος, 77' Καμαρά, 84' Κούντε, 88' Φελίπε

Συνθέσεις

ΟΦΗ (4-2-3-1): Χριστογεώργος - Αμπάντα (79' Θεοδοσουλάκης), Λαμπρόπουλος, Βούρος, Μαρινάκης - Γκαγέκος Μεγιάδο (66' Φελίπε) - Ριέρα Τοράλ (61' Μπάκιτς) Μπάκου (67' Αποστολάκης) - Ισέκα

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (4-3-3): Μαρκετζάνι - Αθανασίου Ντε Μποκ Ασεβέδο Κεσχρίντα - Γκονζάλες Κούντε (89' Έρλινγκμαρκ) Καμαρα - Βρακάς (72' Ρομπάιγ) Αντζιέλσκι (61' Βέργος) Βαλένσια (89' Τζοβάρας).


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα