Παναθηναϊκός – AEK 2-1 Η κριτική των «κιτρινόμαυρων»

Η ΑΕΚ βρέθηκε στη 2η θέση μετά την ήττα στη Λεωφόρο μ' ανατροπή από τον Παναθηναϊκό: την παρθενική της σε play off επί των ημερών Αλμέιδα και πρώτη μετά από 17 ματς κόντρα στους ιστορικούς της αντιπάλους.

H AEK έχασε για παρθενική φορά επί των ημερών του Ματίας Αλμέιδα αγώνα play off της Σούπερ Λιγκ και πρώτη φορά μετά από 17 αγώνες (και τις 12/03/2023) κόντρα στους ιστορικούς της αντιπάλους (Άρης, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ), μ' αποτέλεσμα να υποχωρήσει 2η

H κριτική των παικτών που αγωνίστηκαν:

Αθανασιάδης: Αυτή τη φορά δεν ήταν ο …σούπερμαν, που ήταν κόντρα στον Ολυμπιακό. Άλλωστε δεν γίνονται αυτά κάθε μέρα. Λίγα τα περιθώρια του ν’ αντιδράσει και στα δύο γκολ. Στα υπόλοιπες καταστάσεις αντέδρασε αποτελεσματικά.

Ρότα: Δεν ήταν η καλύτερη του μέρα στη δουλειά. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο που φάνηκε ξανά ότι δεν μπορεί να βοηθήσει στην επιθετική ανάπτυξη.

Bίντα: Το 7ο γκολ του Κροάτη δεν έφτασε για την «κιτρινόμαυρη» νίκη. Είχε προβλήματα όταν άνοιξε το ματς με την ταχύτητα των Ιωαννίδη και… σία, αλλά μάλλον ήταν ο καλύτερος σε μια οπισθοφυλακή που δεν διακρίθηκε.

Μουκουντί: Ο μοιραίος. Είναι στη φωτογραφία των δύο γκολ. Ειδικά η αντίδραση του στο δεύτερο φάνηκε να τον επηρεάζει μέχρι τέλους

Χατζισαφί: Aν είχε άλλη αλλαγή ο Αλμέιδα θα έβαζε τον Πήλιο, αφού Ιρανός πάλι έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό.

Γιόνσον: Ο τίμιος Γιόνσον ήταν για άλλη μια φορά εκεί αλλά έχει ευθύνη όπως κι ο Σιμάνσκι για το γκολ του Μπακασέτα

Σιμάνσκι: Ο Πολωνός μετά το μαν του μαν με τον Φορτούνη έδειξε έλλειμα φρεσκάδας στη Λεωφόρο

Eλιάσον: Mετά το γκολ με τον Ολυμπιακό ασίστ με τον Παναθηναϊκό ο Σουηδός. Σoύπερ φορμαρισμένος.

Τσούμπερ: Μετά τον Μουκουντί είναι εκείνος που οφείλει να εξιλεωθεί στα επόμενα ματς. Η ευκαιρία που του παρουσιάζεται για το 0-2 είναι κραυγαλέα.

Μάνταλος: Στα... ρηχά αυτή τη φορά, αφού ασίστ σαν εκείνη με τον Ολυμπιακό δεν είχε.

Λιβάι Γκαρσία: Δεν ήταν το καλύτερο του ματς αλλά έχει δώσει μια ασίστ που θα τελείωνε το ματς. Αν είχε αξιοποιηθεί θα λέγαμε άλλα τώρα…

Πινέδα: Άλλη ομάδα η ΑΕΚ με ή χωρίς τον Μεξικανό. Ειδικά όταν παίζει 8αρι. Αλλά... σπαθιά δεν καταπίνει. Ακόμη.

Γκατσίνοβιτς: Για ένα ακόμη αγώνα, μετά τον Ολυμπιακό, είχε την ευκαιρία να γίνει ήρωας και την κλώτσησε έξω.

Αραούχο: Θέλει αλλά δεν μπορεί. Δεν είναι και στο φεγγάρι του.

Πόνσε: Μπαίνει πιο εύκολα στο ματς όταν είναι βασικός κάτι που φάνηκε και στη Λεωφόρο. Είχε μια ευκαιρία και την ξόδεψε κι εκείνος.

Άμραμπατ: Μάλλον πρέπει να έχει παραποιήσει τα χαρτιά του. Δεν μπορεί να είναι 37χρονος αυτός ο παίκτης. Μπήκε τελευταίος στο ματς αλλά μάλλον έπρεπε να έχει μπει πρώτος. Ας όψονται οι ενοχλήσεις που είχε με τον Ολυμπιακό. Το πάλεψε όσο πήγαινε και δεν πιανόταν από κανένα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα