Ατρόμητος – Πανσερραϊκός 1-1: Μοιρασιά στο φινάλε, στο Περιστέρι

Ατρόμητος και Πανσερραϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1) στο Περιστέρι, όπου οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις. Αμφότεροι συνεχίζουν τη βαθμολογικά άνετη πορεία τους στα πλέι άουτ

Δεν ανάδειξε νικητή η μονομαχία στο Περιστέρι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Πανσερραϊκό (1-1). Δύο ομάδες που ουσιαστικά έχουν διασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία αγωνίστηκαν δίχως σκοπιμότητες για την νίκη γοήτρου, δίχως κάποια να τα καταφέρει, στην τρίτη αγωνιστική των πλέι άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο δικό τους καλό διάστημα στο πρώτο ημίωρο, ενώ οι γηπεδούχου ανέβασαν στροφές στην επανάληψη, είχαν δοκάρι με τον Ρομπάιγ στο 47’ και έφθασαν στην ισοφάριση στις καθυστερήσεις του ματς.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, όπου ο Πανσερραϊκός κατάφερε να αξιοποιήσει την ευκαιρία με τον Κόστα Άλεξιτς και να πάρει προβάδισμα στο σκορ (18’).

Στη συνέχεια ο Ατρόμητος προσπάθησε, αλλά δεν είχε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια για να ισοφαρίσει, ενώ στάθηκε και άτυχος στο δοκάρι του Ρομπάιγ στο ξεκίνημα της επανάληψης (47’). Τελικά, οι παίκτες του Σάσα Ίλιτς έφθασαν στην ισοφάριση που τους κρατά πρώτους στα πλέι άουτ, στην τελευταία φάση του αγώνα. με σκόρερ τον Τζοβάρα (94').

ΤΑ ΓΚΟΛ

18’: Ο Ουάρντα εκτέλεσε φάουλ και ο Άλεξιτς με εντυπωσιακό άλμα και ακόμα πιο εντυπωσιακή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο «παράθυρο» για το 0-1.

94’: Ο Κούεν εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Χόβαν έκανε άστοχη έξοδο και ο Τζοβάρας με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Η μικρογραφία
Ατρόμητος - Πανσερραϊκός 1-1
Γήπεδο: Περιστερίου
Σκόρερ: 94’ Τζοβάρας-18’ Άλεξιτς
Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)
Κίτρινες: Κούεν, Τζαβέλλας, Γκονζάλες, Πομόνης, Μορέιρα, Τζοβάρας, Άλεξιτς.

Οι συνθέσεις
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Mαρκετζάνι-Κυβρακίδης, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Πομόνης – Έρλινγκμαργκ (46’ Γκονζάλες), Φριντζόνσον (46’ Βρακάς), Κούεν – Ρομπάιγ (62’ Τζοβάρας), Ντιρκς (46’ Βαλένσια) Βέργος (69’ Αντζιέλσκι)
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χοβάν - Δεληγιαννίδης, Μπέργκστρεμ, Αυλωνίτης, Πεταυράκης - Μορέιρα, Ουεντραόγκο Ουάρντα, Τομάς (66’ Χατηστραβός)-Άλεξιτς (85’ Σοφιανός) Μπετανκόρ (66’ Γούλερι)


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα