Παναιτωλικός - Βόλος 0-1: Διπλό...χτύπημα

Μεγάλη νίκη του Βόλου στο Αγρίνιο με γκολάρα του Ασενούν, έκανε άλμα παραμονής. Προτελευταίος ο Παναιτωλικός. 

Ο Βόλος με εξαιρετικό γκολ του Ασενούν νίκησε 1-0 στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό, έκανε σπουδαία νίκη παραμονής και έμπλεξε του Αγρινιώτες που έμειναν προτελευταίοι στη βαθμολογία κάτω από την Κηφισιά. Μεγάλες ευκαιρίες στο τέλος των ημιχρόωνων και αποβολές στις καθυστερήσεις για Άλχο και Μλάντεν. Πολύ ανθεκτικός στην πίεση ο Βόλος.

Το ματς άρχισε με ένταση και αρκετά κόρνερ, χωρίς την πολύ μεγάλη φάση μέχρι να κάνει το απίθανο σουτ στο 29' ο Γιασίν Ασενούν και να δώσει το προβάδισμα στον Βόλο. Ο Παναιτωλικός άρχισε άμεση προσπάθεια για αν φτάσει νωρίς στην ισοφάριση, αλλά έχασε μεγάλες ευκαιρίες προς το τέλος του πρώτου μέρος. Στο 43' ο Οικονόμου από κοντά αστόχησε, ενώ στο 45' το πλασέ του Πέρες από κοντά βρήκε στο δοκάρι της εστίας του Κόβατς. Έτσι στο ημίχρονο ο Βόλος πήγε προηγούμενος στα αποδυτήρια.

Ο Παναιτωλικός μπήκε με επιθετικές αλλαγές στην επανάληψη και προσπάθησε με κάποιες τελικές του Χουάνπι να απειλήσει, αλλά ο Βόλος ήταν καλά οργανωμένος. Και δεν δέχτηκε κάποιες μεγάλες ευκαιρίες με τους γηπεδούχους να αγχώνονται όσο περνούσε η ώρα. Στο 80' ο Τορεχόν δεν μπόρεσε από κοντά να σκοράρει με προβολή, ενώ ο Λομόνακο είχε μεγάλη ευκαιρία στο 88΄. Στο 89' αποβλήθηκε ο Άλχο για σκληρό μαρκάρισμα και ο Λομόνακο είχε κι άλλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις. Με τον Κόβατς να κάνει σπουδαίες αποκρούσεις ενώ ο Φρεντ Ντουάρτε είχε άστοχο σουτ στην τελευταία προσπάθεια. Ενώ ο Μλάντεν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για τράβηγμα στο 96'.

Μικρογραφία

Παναιτωλικός – Βόλος 0-1

Γήπεδο: Παναιτωλικού

Σκόρερ: 29' Ασενούν

Διαιτητής: Κατοίκος (Αθηνών)

Κόκκινες: 90'+6' Μλάντεν (δεύτερη κίτρινη) 89' Άλχο

Κίτρινες: 17' Μλάντεν, 68' Μαυρίας, 70' Τορεχόν -43' Κόμπα

Συνθέσεις

Παναιτωλικός: Τσάβες, Οικονόμου, Μλάντεν, Στάγιτς (46' Χατζηθεοδωρίδης), Μαυρίας (86' Μπρ. Ντουάρτε), Πέρες, Φρ. Ντουάρτε, Χουάνπι (78' Λιάβας), Καρέλης (54' Λομόνακο), Ντίας (78' Μπουζούκης)

Βόλος: Κόβατς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα, Γκλάβτσιτς, Μπαριέντος (63' Τρουιγέ), Κόμπα (85' Μπερτόλιο), Ασενούν (85' Ποπέσκου), Μύγας, Γκαρσία (76' Μωραΐτης)


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα