Αστέρας Τρίπολης – Κηφισιά 1-2: Πολύ σκληρή για να πεθάνει!

Η Κηφισιά κατάφερε να πάρει μια τεράστια νίκη με σκορ 2-1 μέσα στην Τρίπολη επί του Αστέρα με ανατροπή, καθώς έχανε με 1-0 και ελπίζει ακόμα στην παραμονή της

Η Κηφισιά κατάφερε να πάρει μια πολύ μεγάλη νίκη μέσα στην Τρίπολη επί του Αστέρα με σκορ 2-1, παρά το γεγονός ότι έχανε από τα πρώτα λεπτά του αγώνα και πλέον πέρασε στη βαθμολογία τον Παναιτωλικό ελπίζοντας ακόμα να παραμείνει στην κατηγορία.

Πλέον την επόμενη εβδομάδα υποδέχεται τους Αγρινιώτες στην έδρα της και θα παίξει τον… τελικό των τελικών.

Από την άλλη οι Αρκάδες είχαν την τρίτη ήττα τους σε ισάριθμα παιχνίδια στα play out και προβληματίζουν με την εικόνα τους…

Ο Αστέρας βρήκε γρήγορο γκολ με τον Μιριτέλο στο 3΄να φεύγει στην αντεπίθεση, να ξεπερνά την πίεση του Τσάπαν και από διαγώνια θέση σημείωσε ένα πολύ όμορφο γκολ για το 1-0.

Η Κηφισιά προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά δεν είχε τον σωστό τρόπο με τους Αρκάδες να χάνουν ευκαιρίες καθώς στο 66’ ο Μπαρτόλο έβγαλε φανταστική σκαφτή μπαλιά, ο Ρεγκίς έκανε τελείωμα μιας επαφής αλλά ο Αναγνωστόπουλος μπλόκαρε.

Ο Κώστας Μπράτσος άλλαξε τον σχηματισμό σε 3-5-2. Τριάδα στόπερ Βαφέας - Σναϊντερλάν - Τσάπαν, δεξιά Τσανάτζια - αριστερά Παρράς, Σολόα, Ματέους Σάντος και Πρίτσας στον άξονα, ενώ ο Μπιφουμά πήγε στο πλευρό του Μιριτέλο προσπαθώντας να αλλάξει τη μοίρα της ομάδας του.

Και τα κατάφερε, καθώς στο 66’ ο Οζέγκοβιτς μετά από ωραία σέντρα του Μιλίσεβιτς, βρήκε τη μπάλα με τη μια και ισοφάρισε σε 1-1.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σάντος ανατράπηκε από τον Καστάνιο μέσα στην περιοχή και ο Οζέγκοβιτς ευστόχησε στο πέναλτι κάνοντας το 1-2!

Στο 77΄κέρδισε πέναλτι από τον Τσάπαν ο Καλτσάς, αλλά στην εξέταση της φάσης από το VAR φάνηκε πως ο επιθετικός του Αστέρα ήταν οφσάιντ.

Στην υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα ουσιαστικά δεν είχαμε ποδόσφαιρο με πολλές διακοπές για τραυματισμούς παικτών κυρίως της Κηφισιάς, με πολλή ένταση και νεύρα.

Μάλιστα στο 92’ ο Πρίτσας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα μέσα σε κλίμα έντασης, με σκληρά μαρκαρίσματα και πολλές αντεγκλήσεις.

Τελικά οι φιλοξενούμενοι άντεξαν στην πίεση του Αστέρα και κατάφεραν να πάρουν μια πολύ σημαντική νίκη με το τελικό 1-2.

Μικρογραφία

Αστέρας Τρίπολης – Κηφισιά 1-2

Γήπεδο: «Θ. Κολοκοτρώνης »

Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος(Δωδεκανήσου)

Σκόρερς: Μιριτέλο (3’) – Οζέγκοβιτς (66’, 70’)

Κίτρινες: Ατιένθα (31’), Καλτσάς (71’), Παλάσιος (85’) Μιριτέλο(90’), Αλάγκμπε (90’) - Πρίτσας (71’, 92’), Αναγνωστόπουλος (95’)

Κόκκινη: Πρίτσας (92’)

Συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ράσταβατς): Τσιφτσής - Λύρατζης, Καστάνιο, Ατιένθα, Άλβαρες – Μουνάφο (λ.τ. 13’ Αλάγκμπε), Γιαμπλόνσκι (83’ Μάντζης) – Κρέσπι (72’ Παλάσιος), Καλτσάς (83’ Ζουγλής), Μπαρτόλο - Μιριτέλο.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος – Τεϊσέιρα (λ.τ. 29’ Βαφέας), Τσάπαν (80’ Σπίνος), Σναϊντερλάν, Παρράς (51’ Μιλίσεβιτς) - Σολόα, Τσανάτζια - Πρίτσας, Σάντος, Μπιφουμά (80’ Μενέντες) - Οζέγκοβιτς.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα