Κριτική των παικτών: Τρομερός Γιόβετιτς στην Λαμία

Ο Στέφαν Γιόβετιτς ηγήθηκε της άνετης νίκης του Ολυμπιακού στην Λαμία (5-1). Η κριτική των «ερυθρόλευκων»

Άνετα ο Ολυμπιακός νίκησε 5-1 στην Λαμία και είχε μακράν κορυφαίο τον εκπληκτικό Στέφαν Γιόβετιτς.

Η κριτική των παικτών του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΛΑΚΗΣ: Δέχτηκε ένα γκολ στο τέλος στο οποίο δεν μπορούσε να αντιδράσει, δεν είχε προβλήματα σε ένα τέτοιο παιχνίδι, από δική του προσπάθεια άρχισε το πέμπτο γκολ του Ολυμπιακού.

ΡΟΝΤΙΝΕΪ: Έβγαλε άνετα το ματς για ένα ημίχρονο, είχε καλές συνεργασίες με τον Μασούρα, όχι τόσο σωστές επιλογές στην τελική πάσα. Με τα τρία γκολ στο πρώτο μέρος πήρε ανάσες στην επανάληψη.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΕΤΣΟΣ: Άνετο απόγευμα για τον διεθνή στόπερ που πάντως θα μπορούσε να αποφύγει την κάρτα σε μία φάση μακριά από την περιοχή. Βγήκε νωρίς ενόψει Φενέρ.

ΝΕΛΣΟΝ ΑΜΠΙ: Δυναμικό παιχνίδι στο πρώτο μέρος, έδειξε στοιχεία από το ταλέντο του. Δεν μπόρεσε να κόψει την πάσα του Τόσιτς στο γκολ της Λαμίας.

ΟΜΑΡ ΡΙΤΣΑΡΝΤΣ: Καλό ματς στο πρώτο μέρος και συνεργασίες με τον Ζέλσον στην πλευρά, δεν είχε την ίδια ένταση στο δεύτερο.

ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΕΣΕ: Το γνωστό παιχνίδι του με μεγάλη συνέπεια στον έλεγχο του παιχνιδιού, ενώ βρέθηκε και σε θέσεις για να σκοράρει. Από τη σέντρα του το αυτογκόλ του Κορνέζου.

ΑΝΤΡΕ ΟΡΤΑ: Ήταν κάπως επηρεασμένος από την απουσία του, αλλά είχε ρυθμό και καλές πάσες, βοηθώντας πολύ στο πρώτο μέρος.

ΖΕΛΣΟΝ ΜΑΡΤΙΝΣ: Έδειξε σε αρκετές περιπτώσεις την ποιότητά του με όμορφες ενέργειες και κινήσεις στο χώρο. Φάνηκε να θέλει πολύ να σκοράρει και σε κάποιες φάσεις δεν ήταν τόσο ομαδικός όσο έπρεπε.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Είχε ενέργεια και καλές προσπάθειες, ειδικά όσο περνούσε η ώρα γινόταν και πιο επικίνδυνος βρίσκοντας χώρους. Βοήθησε και αμυντικά στην πλευρά, τα πήγε καλά στη συνεργασία με τον Ροντινέι.

ΣΤΕΦΑΝ ΓΙΟΒΕΤΙΤΣ: Τρομερή εμφάνιση, άνοιξε το δρόμο για την εύκολη νίκη με το γκολ του και τη συμμετοχή στα άλλα δύο. Ο κορυφαίος του αγώνα με τρομερή ποιότητα σε κάθε κίνηση.

ΑΓΙΟΥΜΠ ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ: Κατάφερε να βρει ξανά δίχτυα, ευστόχησε με πέναλτι, είχε μεγάλη συμμετοχή σε άλλο ένα υποχρεώνοντας σε αυτογκόλ τον Παπαδόπουλο. Ήταν κινητικός ως συνήθως, χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρει.

ΚΙΝΙ: Αντικατέστησε τον Ροντινέι για να πάρει ανάσες ο Βραζιλιάνος. Δεν είχε προβλήματα αμυντικά προσπάθησε και με ανεβάσματα.

ΓΙΟΥΣΕΦ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Πάντα πολύτιμος, όσο παίζει. Έβαλε γκολ, μπορούσε κι άλλο, είχε δημιουργίες και συμμετοχή που έγινε πολύ αισθητή.

ΡΟΥΜΠΕΝ ΒΕΖΟ: Είχε κάποια κοψίματα στον αέρα, είχε και κάποιες στιγμές που έδειξε να μην έχει καλές τοποθετήσεις. Θέλει φυσικά παιχνίδια.

ΖΟΒΑΝΕ ΚΑΜΠΡΑΛ: Μπήκε με διάθεση, παραλίγο να σκοράρει στο τέλος. Και αυτός μπορεί να κριθεί καλύτερα εάν χρησιμοποιείται περισσότερο.

ΒΙΘΕΝΤΕ ΙΜΠΟΡΑ: Με απλό τρόπο θέλησε να συνδράμει στον έλεγχο του κέντρου, έδωσε αμυντικές βοήθειες στον αέρα. Κυρίως, ξεκούρασε τον Όρτα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα