Ολυμπιακός: Γιατί ο Σαντιάγκο Έσε δεν βγαίνει ούτε με αίτηση!

Η τυφλή εμπιστοσύνη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον Σαντιάγκο Έσε και η απόφασή του να μην του δώσει ανάσες με Άρη και Λαμία ενόψει Φενέρμπαχτσε.

Ο Σαντιάγκο Έσε δεν καταλαβαίνει από κόπωση. Είχε ερωτηθεί σχετικά και παραμονή του αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Σερβία για το γεγονός ότι παίζει ανελλιπώς από τον Ιανουάριο του 2023 δίχως να κάνει διακοπές, με εξαίρεση μία εβδομάδα που ξεκουράστηκε τα Χριστούγεννα.

Ο Αργεντινός χαφ αποτελεί μία από τις κολόνες στο πλάνο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Για να ακριβολογούμε, ο Βάσκος τεχνικός του Ολυμπιακού δεν μπορεί να διανοηθεί ότι ο Έσε δεν θα βρίσκεται στην ενδεκάδα της ομάδας του!

Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ στις αρχές της περασμένης εβδομάδας υπήρχε ένα κλίμα ότι θα έπαιρνε ανάσες σε ένα από τα ματς με Άρη και Λαμία, τελικά όχι μόνο πήρε φανέλα βασικού, αλλά έβγαλε και 90λεπτα!

Παρότι τόσο το παιχνίδι με τους «κίτρινους», όσο και η αναμέτρηση στη Φθιώτιδα είχαν πάρει τον δρόμο τους και ο Ολυμπιακός έφτανε σε δύο άνετες νίκες, ο Μεντιλίμπαρ αποφάσισε να τον κρατήσει σε όλη τη διάρκεια των αγώνων και να μην του δώσει ανάσες ενόψει Φενέρμπαχτσε.

Μάλιστα, όταν είχε ζητήσει από τον Ιμπόρα να ετοιμαστεί να μπει στο παιχνίδι της Λαμίας, οι περισσότεροι υπέθεσαν ότι ο Ισπανός χαφ θα έμπαινε στη θέση του Έσε. Παρόλα αυτά, αποφάσισε να βγάλει εκτός αγώνα τον Όρτα για να ρίξει στη μάχη τον Ιμπόρα.

Ο Έσε είναι ένας ποδοσφαιριστής που το λέει και στον Ρέντη ότι δεν χαμπαριάζει από κούραση! Θα παίξει βασικός και την Πέμπτη (11/4) κόντρα στη Φενέρ, με την προοπτική φυσικά να βγάλει ακόμη ένα 90λεπτο.

Τη φετινή χρονιά έχει παίξει σε 39 ματς. Έχει χάσει δύο παιχνίδια για πάρει ανάσες με Πανσερραϊκό στην πρεμιέρα και με ΠΑΣ Γιάννινα, δεν είχε παίξει με τον Παναθηναϊκό στο «ντέρμπι της κροτίδας» λόγω μίας ενόχλησης στο γόνατο, είχε χάσει το εντός έδρας ματς με την Κηφισιά επειδή είχε σπάσει τη μύτη του με τη Φράιμπουργκ και δεν ήταν ούτε στην Καισαριανή με την Κηφισιά λόγω τιμωρίας!

Στα 36 από τα 39 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί, έχει ξεκινήσει από την αρχή. Κι εκείνος εξακολουθεί να λέει ότι δεν νιώθει την παραμικρή κόπωση. Φοβερή περίπτωση...


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα