Βόλος - Ατρόμητος 2-2: Δίκαιη ισοπαλία με πρωταγωνιστές τους τερματοφύλακες!

Οι Μαρκετζάνι και Κόβατς έχουν μεγάλη «ευθύνη» ότι το σκορ στο Πανθεσσαλικό ανάμεσα σε Βόλο και Ατρόμητο δεν ξέφυγε περισσότερο (2-2).

Ο Βόλος ήθελε τη νίκη για να ξεφύγει κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Τελικά έμεινε στο 2-2 με τον Ατρόμητο, ο οποίος αν και αδιάφορος βαθμολογικά, έπαιξε για την Ιστορία του στο Πανθεσσαλικό και λίγο έλειψε στο τέλος να πάρει και τη νίκη με γυριστή κεφαλιά του Τζαβέλλα στις καθυστερήσεις. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, με τους δύο τερματοφύλακες Κόβατς και Μαρκετζάνι να είναι σίγουρα πρωταγωνιστές.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος έπιασε στον ύπνο τον Βόλο και κατάφερε να ανοίξει το σκορ σε μία ωραία αντεπίθεση με σκόρερ τον Αθανασίου. Ο αριστερός μπακ βρέθηκε σε θέση βολής και έπειτα από ασίστ του Αντζιέλσκι σε μία φάση που ξεκίνησε από τον Αγκιμπού Καμαρά, νίκησε τον Κόβατς για το 0-1 στο 18’. Οι Βολιώτες είχαν χάσει τη γη κάτω από τα πόδια τους και για το μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου δεν έδειχναν ικανοί να απειλήσουν με στρωτό και ορθολογικό ποδόσφαιρο την περιστεριώτικη εστία. Τελικά, βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα μέσω ενός πέναλτι που έκανε ο Αθανασίου στον Γκαρσία (σ.σ. τον κράτησε τη στιγμή που πήγε να σηκωθεί για κεφαλιά). Ο Μαλούτας έδωσε χωρίς δεύτερη σκέψη το πέναλτι. Ο Γκαρσία ανέλαβε την εκτέλεση, σούταρε στη δεξιά γωνία και ο Μαρκετζάνι απομάκρυνε προσωρινά. Ο Γκαρσία πήγε γρήγορα στην μπάλα, πήρε το ριμπάουντ και από κοντά έγραψε το 1-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο 45λεπτο το παιχνίδι είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον, γιατί πολύ απλά έγιναν περισσότερες φάσεις. Ο Βόλος ανοίχτηκε αρκετά για να κυνηγήσει το δεύτερο γκολ, αλλά ο Ατρόμητος ήταν η ομάδα που είχε τις ευκαιρίες του για να φτάσει στο 1-2. Τελικά τα κατάφερε στο 70’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αντζιέλσκι. Ένα πέναλτι που προήλθε από χέρι του Σιέλη. Ο Βόλος, όμως, δεν έλεγε να το βάλει κάτω. Εξακολουθούσε να παίζει με ψηλά τις γραμμές του και να πιέζει για την ισοφάριση. Η λύση βρέθηκε από στατική φάση, με τον Γκλάβτσιτς με ωραία εκτέλεση φάουλ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-2 στο 80’.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΒΟΛΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-2

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό

Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας)

Σκόρερ: 45’+2’ Γκαρσία, 80’ Γκλάβτσιτς - 18’ Αθανασίου, 70’ πέν. Αντζιέλσκι

Κίτρινες: 56’ Σιέλης, 59’ Ασεχνόν, 83’ Ντε Καμπς - 22’ Βρακάς, 45’ Αθανασίου, 55’ Αντζιέλσκι, 77’ Τριμμάτης, 86’ Καμαρά

Συνθέσεις:

ΒΟΛΟΣ: Κόβατς, Μύγας, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα, Ντε Καμπς (89’ Μπαριέντος), Γκλάβτσιτς, Μπερτόλιο (71’ Τρουιγέ), Κόμπα, Ασεχνόν (90+3’ Ποπέσκου), Γκαρσία.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μαρκετζάνι, Τριμμάτης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Κούντε (90’+7’ Καραμάνης), Γκονζάλες, Καμαρά, Βαλένσια, Βρακάς (81’ Ρομπάιγ), Αντζιέλσκι (71’ Βέργος).


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα