Μπερνάρ: «Όσο είμαι εδώ θα τα δίνω όλα για την ομάδα»

Ο Μπερνάρ απάντησε στη δήλωση του Φατίχ Τερίμ τονίζοντας πως έχει υπογράψει στην Ατλέτικο Μινέιρο, αλλά όσο θα βρίσκεται στην Ελλάδα θα τα δίνει όλα για τον Παναθηναϊκό.

Ο Φατίχ Τερίμ στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Λαμία δήλωσε πως κάνει πλάκα στον Μπερνάρ να μείνει στην ομάδα γι' ακόμα έναν χρόνο παρόλο που έχει υπογράψει στην Ατλέτικο Μινέιρο. Ο Βραζιλιάνος μιλώντας στην Cosmote TV απάντησε στον προπονητή του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπερνάρ:

«Η αλήθεια είναι πως τα πράγματα είναι δύσκολα από τη στιγμή που έχεις υπογράψει ένα συμβόλαιο με μια άλλη ομάδα. Η Ατλέτικο Μινέιρο μάλιστα με περιμένει και περιμένει πολλά από μένα και να σας πω και εγώ την αλήθεια θέλω να επιστρέψω στο σπίτι μου.

Αλλά όσο θα είμαι εδώ θα τα δίνω όλα για να φτάσει η ομάδα στους τίτλους. Θέλω να πάρουμε το πρωτάθλημα, το Κύπελλο θέλω να κάνω μια σωστή πορεία μέχρι το τέλος.

Πρέπει να συνεχίσω τη δουλειά μου και την αυτοκριτική μου. Δεν θα έπρεπε να χάσω τις ευκαιρίες που έχασα. Συνεχίζω με όσα σας είπε και με στόχο να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό μέχρι το τέλος».

Για το γκολ που πέτυχε αλλά και αυτό που έχασε: «Αναμφισβήτητα είτε σκοράρω, είτε δίνω ασίστ θέλω μέχρι το τέλος να βοηθώ την ομάδα μου. Είναι η τρίτη φορά που έχασα τέτοιο γκολ. Άρα πρέπει να εντείνω την προετοιμασία μου. Δεν σκέφτομαι κάτι που έγινε, σκέφτομαι τη βελτίωση μου».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα