Μπακασέτας: «Ντροπή να σπιλώνουν ονόματα διεθνών»

Ο Τάσος Μπακασέτας μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λαμία αναφέρθηκε στο θέμα που προέκυψε στα μέσα της εβδομάδας με το ντόπινγκ.

Ο Παναθηναϊκός διέλυσε τη Λαμία με 5-0, αλλά ο Τάσος Μπακασέτας στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης αναφέρθηκε και στο θέμα προέκυψε με το ντόπινγκ.

Αναλυτικά ο Τάσος Μπακασέτας δήλωσε:

«Θα αρχίσω ανάποδα, θέλω να αφιερώσω τη νίκη στον Γρηγόρη Παπαβασιλείου που έχασε τον αδερφό του. Είναι πάντα δίπλα μας, πέρασε κάποιες δύσκολες μέρες, οφείλουμε να του αφιερώσουμε τη νίκη και να του δώσουμε δύναμη, Ξέραμε πως είναι κομβικό ματς, ήρθαμε μόνο για ένα αποτέλεσμα. Δείξαμε την δυναμική μας, ελέγχαμε το ματς και μετά το γκολ όλα έγιναν πιο εύκολα. Βρήκαμε χώρους και όταν γίνεται αυτό μπορούμε να δημιουργήσουμε πολλά προβλήματα.

Για τη συνεργασία με τον Ιωαννίδη: «Είναι μια συνεργασία που ξεκίνησε από την Εθνική, με τη Γαλλία έπαιξα ως εξτρέμ και αυτός ως φορ. Αυτή η συνεργασία είναι και έξω από το ματς, που τη θεωρώ πιο σημαντική. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον στο ματς. Είναι εύκολο να παίζω με τον Φώτη, διασκεδάζω το ματς όταν παίζω με τον Φώτη. Έχω πολλές απαιτήσεις από αυτόν και αυτός έχει περισσότερες από τον εαυτό του. Θέλω να απολαύσω αυτή τη συνεργασία μαζί του για όσο διαρκέσει, καθώς δεν ξέρουμε τι θα γίνει στο μέλλον».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Πολύ σημαντικό το ματς με την ΑΕΚ. Είμαστε σε ανοδική πορεία. Βελτιωνόμαστε, έχουμε βγάλει χαρακτήρα. Εξαιρετική ομάδα η ΑΕΚ, είναι περσινή πρωταθλήτρια, βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Ξέρουμε τις αδυναμίες της. Θα είναι ένα πολύ καλό ματς και για εμάς που θα παίξουμε και για όσους το παρακολουθήσουν.»

Για το θέμα που ξέσπασε με ντοπέ παίκτη: «Ως αρχηγός της Εθνικής δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που σπιλώνουν τα ονόματα ποδοσφαιριστών ειδικά όταν έχει έρθει αυτός ο αποκλεισμός, που θα κάνουμε καιρό να χωνέψουμε. Και υπάρχουν άνθρωποι που σπιλώνουν ποδοσφαιριστές με τον χειρότερο τρόπο. Πιστέψτε με, το να μπαίνουν στη διαδικασία οι παίκτες να σκεφτούν αν είναι ντοπαρισμένοι είναι το χειρότερο πράγμα και το κουβαλάει πάντα. Απαιτώ να σταματήσει αυτό, δημιουργούν ένα πρόβλημα από το πουθενά. Με πήρε παίκτης και ρωτούσε αν υπάρχει πρόβλημα με αντιβίωση των παιδιών του. Κάνουν πολύ κακό όσοι το ξεκίνησαν. οφείλουν μία συγγνώμη. θέλω να πιστεύω πως η ΕΠΟ και οι ποδοσφαιριστές θα κάνουν τα πάντα για να τιμωρηθούν. Το να σπιλώνουν ένα διεθνή ποδοσφαιριστή έτσι είναι ό,τι χειρότερο. Αν υπήρχε κάτι τέτοιο, αντί να τον καλύψουμε τον βγάζουμε στη σέντρα και παρουσιάζουμε κάτι αναληθές και βρώμικο. Ντροπή σε αυτούς που κάνουν κάτι τέτοιο».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα