Ιωαννίδης: «Η απάντησή μου στο γήπεδο»

Ο διεθνής επιθετικός του Παναθηναϊκού Φώτης Ιωαννίδης μίλησε για τα όσα ακούστηκαν για την υπόθεση ντόπινγκ, αλλά και για τη νίκη επί της Λαμίας

Ο Φώτης Ιωαννίδης ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στην πεντάρα του Παναθηναϊκού κόντρα στη Λαμία και στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα ρωτήθηκε για τα όσα τραγικά ακούστηκαν μεσοβδόμαδα, λέγοντας πως ο ίδιος θα απαντά μόνο μέσα στο γήπεδο.

Παράλληλα, τόνισε πως στόχος του είναι να βοηθά όσο μπορεί την ομάδα του για να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου.

Για το υπάρχει αγωνία για το ματς την Τετάρτης (24/4) με την ΑΕΚ: «Κάθε παιχνίδι είναι τελικός, αγωνία δεν υπάρχει. Ετοιμαζόμαστε απλός για ένα μεγάλο παιχνίδι. Ήδη το μυαλό μας βρίσκεται εκεί και είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε. »

Για το αν δείχνει στον κόσμο ότι θέλει να το πάρει μόνος του αυτό το πρωτάθλημα: «Στόχος μου είναι να βοηθάω όσο περισσότερο μπορώ, αυτό έχω πει. Νιώθω ότι είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και ότι μπορώ να κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα, να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο στόχος μου και αυτό προσπαθώ να κάνω σε κάθε παιχνίδι».

Για το πως βελτιώνεται ένας ποδοσφαιριστής κατά την γνώμη του: «Γενικά δεν βλέπω πολύ ποδόσφαιρο. Αλλά παρατηρώ εννοείτε τους μεγάλους επιθετικούς. Αυτά τα πράγματα μπορούσα και τα έκανα από πριν. Απλώς πλέον τα κάνω με μεγαλύτερη συχνότητα. Είναι πράγματα που τα έκανα και στο παρελθόν».

Για το αν θέλει να πει κάτι για αυτά που ακούστηκαν μέσα στην βδομάδα: «Δεν έχω να πω κάτι. Η απάντησή μου θα δοθεί στο γήπεδο. Δεν ασχολούμαι με αυτά. Είμαι ένας άνθρωπος, ο οποίος κάνω τα πάντα όσο πιο καθαρά γίνετε και είμαι δίκαιος. Οπότε δεν είχα να φοβηθώ κάτι».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα