Ολυμπιακός: Η φουλ επίθεση του Μεντιλίμπαρ κόντρα στον Άρη

Όλους τους επιθετικούς του πήρε για το ματς της Θεσσαλονίκης με τον Άρη ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, δείγμα και των προθέσεών του για τον τρόπο με τον οποίο θα παίξει ο Ολυμπιακός. 

Πολλές φορές η αποστολή μιας ομάδας για έναν αγώνα της δείχνει και τις προθέσεις της. Αυτό ακριβώς συνέβη και με τις επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη (24/4 - 19.30), σε ένα παιχνίδι στο οποίο το τρίποντο είναι απαραίτητο για την πειραϊκή ομάδα ώστε να συνεχίσει να είναι μέσα στους στόχους της για το πρωτάθλημα.

Εάν εξαιρέσει κανείς τον Αντρέ Όρτα που μπήκε στη διαδικασία του rotation, οι υπόλοιποι παίκτες που δεν ταξίδεψαν στην Θεσσαλονίκη είναι αμυντικοί. Ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο Ομάρ Ρίτσαρντς, ο Νέλσον Άμπι και ο Ζουλιάν Μπιανκόν που το τελευταίο διάστημα είναι εκτός πλάνων του Βάσκου τεχνικού. Όπως και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος που εξακολουθεί να μην είναι απολύτως έτοιμος.

Όλοι οι επιθετικοί είναι στο πλάνο και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον ποιοί θα είναι στο αρχικό σχήμα, καθώς υπάρχουν ο Φορτούνης, ο Ποντένσε, ο Ζέλσον, ο Μασούρας, ο Ελ Κααμπί, ο Γιόβετιτς και ο Ναβάρο. Φυσικά και ο Ελ Αραμπί.

Λογικά οι περισσότεροι εξ΄αυτών θα χρησιμοποιηθούν στη διάρκεια της αναμέτρησης, στην προσπάθεια του Ολυμπιακού να είναι όσο πιο πιεστικός γίνεται για να πάρει τους πολύτιμους τρεις βαθμούς σε μία έδρα που πέρυσι είχε δυσκολευτεί πολύ, αλλά φέτος κατάφερε να περάσει.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα