Ολυμπιακός: Ο Άρης δεν αστειεύεται και ο Μεντιλίμπαρ είναι ενήμερος για τις προθέσεις των «κιτρίνων»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ετοιμάζει έναν Ολυμπιακό που θα επιβληθεί από την αρχή και στο «Κλ. Βικελίδης» (24/4, 19.30), περιμένοντας έναν Άρη που θα είναι πολύ καλύτερος σε σχέση με την ομάδα που είχε εμφανιστεί στο Καραϊσκάκη.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει μελετήσει πολύ καλά τον Άρη. Αναγνωρίζει ότι όταν παίζει στο «Κλ. Βικελίδης» είναι πολύ πιο πιεστικός και επιθετικός σε σχέση με τα εκτός έδρας παιχνίδια του. Εντούτοις, προέρχεται από δύο εντός έδρας ήττες από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Ο Βάσκος τεχνικός του Ολυμπιακού από την πλευρά του αναγνωρίζει ότι ο Άρης δεν αστειεύεται και θα κατέβει στον αγωνιστικό χώρο για να πάρει αποτέλεσμα και κατ’ επέκταση να καλμάρει τον κόσμο του που παρακολούθησε από κοντά δύο σερί ήττες με το «τριφύλλ» και την «Ένωση».

Το πλάνο του Μεντιλίμπαρ είναι ξεκάθαρο. Για την ακρίβεια, για ακόμη μία φορά σκοπεύει να παρατάξει έναν Ολυμπιακό που θα επιβληθεί από την αρχή και δεν θα αφήσει πολλά περιθώρια δράσης στους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης.

Ο Άρης ήταν πολύ καλός στα πρώτα ημίχρονα των αγώνων του με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα με το «τριφύλλι» είχε πιέσει κιόλας για την ισοφάριση, αλλά τελικά είδε τον Παναθηναϊκό να σημειώνει και δεύτερο τέρμα. Κόντρα στην ΑΕΚ παρουσίασε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Ένα πιεστικό στο πρώτο και ένα πολύ καλό στο δεύτερο μέρος.

Ο Μεντιλίμπαρ σκοπεύει να χρησιμοποιήσει όσο το δυνατόν τους περισσότερους «βασικούς» του, καθώς πιστεύει ότι τα εμπόδια που θα του βάλει ο Άρης θα είναι πολύ υψηλότερο από αυτά που του έβαλε ο ΠΑΟΚ.

Το επαναλαμβάνουμε: Ο Άρης έχει χάσει από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στο γήπεδό του. Θα κάνει τα πάντα για να πάρει βαθμό ή βαθμούς από τον Ολυμπιακό, κάτι το οποίο γνωρίζουν πολύ καλά ο Μεντιλίμπαρ, οι συνεργάτες του και οι ποδοσφαιριστές.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα