Άρης - Ολυμπιακός 1-1: Η κριτική των παικτών

Ο Άρης και ο Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, με τους στόπερ του Άρη και τον Μορόν να ξεχωρίζουν, ενώ ο Ιμπόρα ήταν και πάλι ο καλύτερος των Πειραιωτών. Η κριτική των παικτών. 

Ο Άρης και ο Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τους Πειραιώτες ανώτερους και άτυχους στο πρώτο μέρος και τους γηπεδούχους περισσότερο οργανωμένους και με έξυπνο παιχνίδι στην επανάληψη.

Η κριτική των παικτών του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΛΑΚΗΣ: Στο γκολ δεν μπορούσε να κάνει κάτι, σε αρκετές περιπτώσεις ήταν σταθερός και στη σωστή θέση.

ΡΟΝΤΙΝΕΪ: Θέλησε να κρατήσει τη θέση του και να βοηθήσει επιθετικά. Ήταν συνεπής, δεν έκανε το κάτι παραπάνω.

ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ ΟΡΤΕΓΚΑ: Βγήκε πολλές φορές μπροστά, αλλά οι σέντρες του δεν ήταν καλές.

ΝΤΑΒΙΝΤ ΚΑΡΜΟ: Πολύ καλός στο πρώτο μέρος, είχε αρκετά προβλήματα στη συνέχεια και όσο περνούσε η ώρα.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΤΟΗ: Μεγάλο λάθος στη φάση του γκολ του Άρη σκίασε την όλη προσπάθειά του.

ΒΙΘΕΝΤΕ ΙΜΠΟΡΑ: Ο καλύτερος σε διάρκεια παίκτης του Ολυμπιακού, ενώ ήταν άτυχος στη φάση του δοκαριού.

ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΕΣΕ: Πολύ καλός και με συμμετοχή στην επίθεση στο πρώτο μέρος, δεν είχε συνέχεια και έγινε αλλαγή.

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Προσπάθησε να πάρει την ομάδα στις πλάτες του είχε καλές και κακές προσπάθειες, δεν πέρασαν οι στατικές φάσεις του.

ΖΕΛΣΟΝ ΜΑΡΤΙΝΣ: Είχε μεγάλη διάθεση και ωραίες ενέργειες. Έβαλε το γκολ, είχε τη δημιουργία σε αυτό που δεν μέτρησε και αρκετές άλλες προσπάθειες. Ίσως έπρεπε να μείνει παραπάνω.

ΣΤΕΦΑΝ ΓΙΟΒΕΤΙΤΣ: Καλό παιχνίδι με συμμετοχή σε φάσεις, πέτυχε γκολ που δεν μέτρησε, μπορούσε κι αυτός να μείνει στο ματς.

ΑΓΙΟΥΜΠ ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ: Μακριά από τον καλό εαυτό του, ήταν σε φάσεις, αλλά δεν έγινε ιδιαίτερα επικίνδυνος. Είχε την ευκαιρία στο δεύτερο να σκοράρει, αλλά τον πρόλαβε ο Μπράμπετς.

ΝΤΑΝΙΕΛ ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Μπήκε για να δώσει ενέργεια και να φτιάξει φάσεις, πήρε πολλές πρωτοβουλίες, δεν έκανε κάτι ουσιαστικό.

ΤΣΙΚΙΝΙΟ: Σημαντική η παρουσία του όταν μπήκε, υπέροχη πάσα του στη μοναδική ευκαιρία του Ολυμπιακού μετά την ισοφάριση. Κομβικός παίκτης.

ΦΡΑΝ ΝΑΒΑΡΟ: Μπήκε για να παίξει ο Ολυμπιακός 4-4-2, δεν έγινε αισθητή η παρουσία του.

ΓΙΟΥΣΕΦ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Έπαιξε στο τέλος μήπως βρει μια φάση να σκοράρει.

Για τον Άρη ο Κουέστα έκανε σπουδαίες επεμβάσεις στο πρώτο μέρος, ο Φαμπιάνο και ο Μπράμπετς ήταν αξιόπιστοι, ο Μορόν πολύ επικίνδυνος αλλά στο τέλος μπορούσε να πασάρει, ο Νταρίντα ανέβηκε πολύ. Καλοί Φετφατζίδης, Σουλεϊμάνοφ και Φετφατζίδης.

Ο διαιτητής έκανε αρκετά λάθη, πήρε αποφάσεις που δεν είχαν λογική, άφηνε φάσεις χωρίς λόγο και δεν άφηνε άλλες. Στη φάση του γκολ του Ολυμπιακού που δεν μέτρησε δεν είδε φάουλ στην κίνηση του Ζέλσον στον Μοντόγια και τον κάλεσε το VAR.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα