Ολυμπιακός: Η παραμονή Κονσεϊσάο στην Πόρτο θετικό νέο για Κάρμο

Η παραμονή του Σέρτζιο Κονσεϊσάο στην Πόρτο μπορεί να ανοίξει το δρόμο για τη συνέχεια της παρουσίας του Νταβίντ Κάρμο στον Ολυμπιακό. 

Η είδηση για το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με την Πόρτο ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στην προσπάθεια του Ολυμπιακού να κρατήσει τον Νταβίντ Κάρμο για την επόμενη (ή τις επόμενες) σεζόν.

Είναι γνωστό ότι η ρήτρα είναι πολύ μεγάλη (18 εκατομμύρια ευρώ), όπως και ότι ο Κάρμο έχει κακές σχέσεις με τον Κονσεϊσάο που τον είχε υποβιβάσει στη δεύτερη ομάδα λίγο πριν από την απόφαση για τον δανεισμό του στην ελληνική ομάδα.

Θεωρείται απίθανο να θελήσει ο τεχνικός της πορτογαλικής ομάδας να έχει τον Κάρμο στο νέο ρόστερ, οπότε ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει να το αξιοποιήσει. Ήδη ο πρόεδρος της Πόρτο Πίντο Ντα Κόστα έχει αφήσει ανοιχτή την πόρτα πώλησης του παίκτη στην ελληνική ομάδα με πρόσφατες δηλώσεις του. Είναι μία υπόθεση που παραμένει δύσκολη, αλλά πλέον ο Ολυμπιακός έχει έναν ακόμη λόγο να πιστεύει ότι μπορεί να κρατήσει τον εξαιρετικό αριστεροπόδαρο στόπερ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα