Ολυμπιακός: Η μεγάλη έννοια του Μεντιλίμπαρ

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει έναν σοβαρό λόγο να αγχώνεται μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον Άρη.

Η ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη για έναν λόγο προκάλεσε ανησυχία στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ο Βάσκος προπονητής εκείνο που δεν θέλει να συμβεί στην ομάδα του είναι να χαλαρώσει, διότι έχασε έδαφος για τον τίτλο.

Ο 63χρονος προπονητής το πρώτο πράγμα που έκανε μετά την ισοπαλία στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ήταν να κρατήσει στην… τσίτα τους ποδοσφαιριστές του. Προσπάθησε να τους εξηγήσει ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα για τον Ολυμπιακό ακόμη κι αν έχει χάσει έδαφος στην προσπάθεια για την πρώτη θέση.

Στον Πειραιά έχουν μπροστά τους σημαντικά ματς και στο πρωτάθλημα έχουν μία αποστολή να φέρουν εις πέρας. Μπορεί να μοιάζει κάτι απλό, αλλά μόνο έτσι δεν είναι. Για τον Ολυμπιακό είναι απαραίτητο να αποφύγει την τέταρτη θέση της βαθμολογίας, διότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να βρεθεί εκτός Ευρώπης.

Τα ματς με την Άστον Βίλα είναι ένας ακόμα σοβαρός λόγος για τον Ολυμπιακό που θα πρέπει οι παίκτες να είναι τσιτωμένοι και να μην χαλαρώσουν. Έχουν μπροστά τους έναν πολύ σημαντικό στόχο να διεκδικήσουν και για να γίνει αυτό θα πρέπει όλη η ομάδα να είναι σε εγρήγορση. Γι' αυτούς τους λόγους ο Μεντιλίμπαρ έχει προσπαθήσει να… τσιτώσει τους ποδοσφαιριστές του αμέσως μετά το 1-1 με τον Άρη.

Ο Βάσκος, άλλωστε δεν θεωρεί ότι η ομάδα του τα πήγε άσχημα σε αυτό το ματς. Αντίθετα πιστεύει ότι πήγε αρκετά καλά και είχε ευκαιρίες για να σκοράρει.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα